Zoekresultaten voor: big event

 1. Koningsspelen (Big Event) (Dienst)
  Jaarlijks terug komend evenement wat landelijk wordt gedragen door o.a. de Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation. Buurtsportcoaches organiseren voor de basisscholen van de gemeente een gezamenlijke sportdag bij FC De Bilt. Geen mogelijkheid om zelf de Koningsspelen voor te bereiden of te regelen? Informeer bij de buurtsportcoaches voor de organisatie.
 2. Kerstzaalvoetbaltoernooi (Big Event) (Dienst)
  Jaarlijks terug komend voetbaltoernooi in de kerstvakantie. Dit toernooi vindt traditiegetrouw plaats in het HF Witte Centrum in samenwerking met de Biltse Sport Federatie
 3. Cruyff Court 6 vs 6 Toernooi (Big Event) (Dienst)
  Jaarlijks terug komend voetbaltoernooi op het Cruyff Court. Het winnende team doet mee aan het landelijke toernooi van de Johan Cruyff Foundation. Uiteindelijk is er een landelijke finale in één van de vier grootste steden van Nederland en speelt de Nederlands Kampioen een EK in het buitenland.
 4. Nationale Sportweek (Big Event) (Dienst)
  Jaarlijks terug komend evenement wat door heel Europa op hetzelfde moment wordt georganiseerd. Buurtsportcoaches geven ieder jaar aan de hand van een thema gemeente breed aandacht voor meer bewegen en het stimuleren van een gezonde leefstijl. Dit jaar geven we aandacht aan voeding op de basisscholen, een DUO Fietstocht voor mensen met een beperking en senioren en een Obstakel Run voor kinderen in de leeftijd 8-12 jaar.
 5. Beach Volleybaltoernooi (Big Event) (Dienst)
  Jaarlijks terug komend evenement wat dit jaar voor de tweede keer georganiseerd gaat worden. Naast basisschoolleerlingen en middelbare scholieren organiseren de buurtsportcoaches ook voor volwassen een sportevenement.
 6. Jongeren/Sport
  Het jongerenwerk van MENS is veel op straat te vinden. We spreken jongeren aan op de bekende hangplekken en zo weten we wat er leeft onder jongeren. Samen met de jongeren organiseren we activiteiten in de buurt. Zo zorgen we voor een veilige en prettige woonomgeving voor alle bewoners van gemeente de Bilt.
 7. Heeft u zin om Mahjong te leren en gelijk te spelen? (News)
 8. Buurtsportcoaches starten met nieuw project: Wat Beweegt Jou? van Wethouder Madeleine Bakker-Smit (News)
  Wat Beweegt Jou? Met deze vraag treden de buurtsportcoaches het werkveld in waarbij deze vraag geld voor kinderen, ouders, gezondheidscentra, scholen, gemeente en bijvoorbeeld sportverenigingen. ‘Wat Beweegt Jou (voor een gezondere leefstijl)?’
 9. Samen Leuke Dingen Doen Maartensdijk (News)
 10. Sociaal Team (Teaser)
  Het Sociaal Team is er voor inwoners van 18 jaar en ouder in gemeente De Bilt die een hulpvraag hebben. Met vragen over welzijn, zorg, wonen, werk, financiën, dagbesteding, (geestelijke) gezondheid of relaties, kunt u terecht bij het Sociaal Team.
 11. Fysiogym sport-Fysiotherapie Minnee-van Roon (Dienst)

Nieuws

22 februari 2018

Informatief Huisbezoek nu voor 80- en 85-jarigen

MENS De Bilt zoekt nieuwe vrijwilligers voor het team 'Informatief Huisbezoek'. Ouderen worden... Lees verder

21 februari 2018

Zijn mannen nodig?

Column Evelien Ribbens, directeur MENS De Bilt. Gepubliceerd in de Biltsche Courant op 21... Lees verder

20 februari 2018

Meepraten in het Mantelzorg-Panel

Steunpunt Mantelzorg wil graag in contact komen met mantelzorgers die mee willen denken en praten... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen