Vrijwilligerscentrale

De vrijwilligerscentrale is nu geheel geïntegreerd in de website van MENS De Bilt. Om als maatschappelijke organisatie bij uw geplaatste vacatures te komen heeft u een nieuw wachtwoord nodig. Vraag deze aan via vrijwilligerscentrale@mensdebilt.nl. Heeft u als maatschappelijke organisatie nog geen account dan kunt u deze hier aanvragen.


Vrijwilligerscentrale in Corona tijd  

De maatregelen rondom het Coronavirus zijn in korte tijd flink aangescherpt. Onder deze druk ontstaan ook de mooie initiatieven in De Bilt en landelijk. Er is veel creativiteit en saamhorigheid!
De Vrijwilligerscentrale is er ook in deze roerige tijden om vrijwilligers, initiatieven en maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Juist nu zijn de netwerken van vrijwilligersorganisaties in hun contacten en vertrouwde relaties van vrijwilligers met kwetsbare mensen super belangrijk!

Wij bundelen de initiatieven op onze website en waar mogelijk kijken we waar we de initiatieven aan elkaar kunnen knopen.  De vacaturebank is een plek waar maatschappelijke  organisaties hun vacatures kunnen plaatsten in deze Corona-tijd. Het kan zijn dat er veel, soms oudere, vrijwilligers hun werk hebben moeten staken. Wij helpen graag om deze gaten weer op te vullen in deze crisis.

Vrijwilligers die zich willen inzetten om zo goed mogelijk anderen bij te staan, juist nu, kunnen op deze manier gericht kijken waar ze zich voor willen aanmelden. 

Wilt u graag vrijwilligerswerk doen, of heeft u een mooi initiatief? Wij horen het graag.  


 


Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoekt u vrijwilligers? Wend u dan tot de Vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt. Deze is zowel voor vrijwilligers als voor organisaties. De vrijwilligerscentrale heeft een vacaturebank, bemiddelt tussen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties en organiseert ondersteuningsactiviteiten voor vrijwilligers.

> Overzicht maatschappelijke organisaties actief in de gemeente