Vrijwilligerscentrale

Let op: De vrijwilligerscentrale heeft een eigen website. Die zal binnenkort worden geïntegreerd in deze website van MENS. Tot het zo ver is zult u met de diverse linkjes nog worden doorverwezen naar de website van de Vrijwilligerscentrale.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk? Of zoekt u vrijwilligers? Wend u dan tot de Vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt. De Vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt is zowel voor vrijwilligers als voor organisaties.

De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt heeft een vacaturebank, bemiddelt tussen vrijwilligers en maatschappelijke organisaties en organiseert ondersteuningsactiviteiten voor vrijwilligers.

Goede doelen en maatschappelijk betrokken organisaties zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Mensen die zich in willen zetten voor hun omgeving. We gaan samen met u op zoek naar een vacature of dat specifieke project dat bij u past. Bij een organisatie waar u zich thuis voelt én wordt uitgedaagd. Neem contact op voor meer informatie en persoonlijke begeleiding bij het vinden van vrijwilligerswerk.

In gemeente De Bilt vinden verschillende maatschappelijke projecten plaats. Daarnaast coördineren we zelf verschillende projecten op het gebied van vrijwillige inzet zoals Kansrijk vrijwilligerswerk, Sterk door Vrijwilligerswerk en Taalpunten De Bilt.

> Alle vrijwilligersvacatures in de regio