Vrijwilligers vacatures rondom corona crisis

De sociale gevolgen van het coronavirus zijn groot. Wilt u graag iets betekenen voor de ander in tijden van het coronavirus? Wij hebben de vacatures voor u op een rij gezet waar vrijwillige inzet in De Bilt nodig is: Zowel bij de maatschappelijke organisaties als de mooie burgerinitiatieven die er ontstaan. U kunt direct contact opnemen met de contactpersoon. Bij vragen helpen wij u van de vrijwilligerscentrale graag verder; bel of email gerust! vrijwilligerscentrale@mensdebilt.nl of 06-17007462.

Voor wie graag een vacature wil plaatsen: u kunt dit formulier hiervoor gebruiken. Mocht u vragen hebben, of uw initiatief graag willen verbinden aan een ander initiatief? Neem dan contact op met Naomi van der Meijden, coördinator van de vrijwilligerscentrale, n.vandermeijden@mensdebilt.nl.


Organisatie: Voedselbank De Bilt

Chauffeur/bezorger
De Voedselbank kan niet meer veilig genoeg uitdelen op het eigen adres en moet overschakelen op bezorging bij de afnemers. Het gaat om het bezorgen, op één of meer dagen, van enkele voedselpakketten bij afnemers van de Voedselbank.
 
Contact:
André Schellart
Tel.: 06 215 451 27

Burgerinitiatief: Karen Kwantes

Karen Kwantes weet dat veel mensen het tijdschriftje “Oranje Boven” missen. Dit lag altijd bij de supermarkt en namen mensen graag mee om te lezen. Zij heeft het idee opgevat om deze bij de mensen in aanleunflats te bezorgen. Wie zou tijdens een wandelingetje voor een frisse neus Karen willen helpen hierbij? U kunt rechtstreeks contact met haar opnemen.

Contact:
Tel: 06 183 926 24