Huize Het Oosten zoekt: Wandel Maatje

Huize Het Oosten

Introductie

Huize Het Oosten is een stichting, mooi en centraal gelegen in een park in Bilthoven. De appartementen zijn licht en ruim met uitzicht op het park, een eigen badkamer en huiskamer op iedere afdeling. We bieden veel culturele activiteiten voor bewoners en hebben een restaurant, bibliotheek, fitness, schilderatelier, dagbesteding etc.

Voor onze bewoners zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te wandelen met een van onze bewoners. De bewoners van Huize het Oosten wonen in een prachtige park en natuur. Ze vinden het heerlijk om daar te wandelen maar kunnen dit niet altijd alleen meer.

Taakomschrijving

Bewoner ophalen, samen gaan wandelen, een kopje thee/koffie drinken samen en terugbrengen naar de kamer.

Wij vragen

Een vrijwilliger die houdt van de natuur, die het leuk vindt ouderen te vergezellen met een wandeling. Heb je geen ervaring met ouderen? Wij zullen je begeleiden

Contact via Tanja van der Heijden Coördinator Vrijwilliger
Telnr. 030 274 4600
E - mail: theijden@huizehetoosten.nl

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

We bieden een prettige woon- en werksfeer in Huize Het Oosten en hebben 2 keer per jaar een informatieve bijeenkomst voor onze vrijwilligers met een attentie, gezellig diner, een interessante workshop voor deskundigheidsbevordering en begeleiding van een professional.

We bieden de mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen.
U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Buiten/natuur/dieren, Persoonlijke begeleiding
Laatst gewijzigd: do 4 feb 2021
Verloopdatum: vr 31 dec 2021

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: