Huize Het Oosten zoekt: Vrijwilliger voor de "actieve wandelclub¨

Huize Het Oosten

Introductie

Huize Het Oosten is uniek in Nederland. Het ruim opgezette terrein valt op door de prachtige tuin en een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige service-appartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners op de afdelingen PG en somatiek. Er is een brede dienstverlening aanwezig zoals een huisarts, tandarts en apotheek, maar ook een restaurant en diverse activiteiten voor de bewoners.

Als vrijwilliger help je, samen met de zorgcollega's, het leven en welzijn van onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Dit kan op diverse manieren. Wil jij het verschil maken door bij te dragen?

Taakomschrijving

Per 1 april 2023 start onze nieuwe Bewegingsagoog met de actieve wandelclub voor bewoners die nog zelfstandig kunnen wandelen, met stok wandelen of met de rollator wandelen in een redelijk tempo.

Deze actieve wandelclub zal op dinsdagmiddag gaan plaatsvinden 15.00 - 16.00 uur in de tuinen van Huize het Oosten.

Wij vragen

U ziet het als een leuke uitdaging om bewoners te enthousiasmeren en gezellig met elkaar buiten te bewegen en oefeningen te doen. Deze activiteit wordt begeleidt door een Bewegingsgoog. U ondersteunt de bewoners en onze bewegingsgoog met activeren.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

We bieden u de mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen. Vier keer per jaar organiseren wij een gezellige vrijwilligerslunch rondom een thema.

U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Wees welkom!
Contact via de coördinator Marlies Slager
mslager@huizehetoosten.nl

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Sport & Spel, Activiteiten begeleiding
Laatst gewijzigd: di 21 feb 2023
Verloopdatum: di 24 dec 2024

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: