Huize Het Oosten zoekt: Vrijwilliger met belangstelling voor muziek, natuur, kunst en cultuur

Huize Het Oosten

Introductie

Huize het Oosten heeft 6 zorgafdelingen, ongeveer 75 bewoners wonen bij ons in zorg. Voor onze bewoners zijn we altijd op zoek naar helpende handen. Op alle vlakken zou u voor onze bewoners van betekenis kunnen zijn.

De bewoners van onze woonzorgafdeling Jan Lievens houden van klassieke muziek, natuur, kunst en cultuur. Vanwege hun beginnende dementie kunnen ze niet meer zo makkelijk op pad naar een museum, concert of mooie stad. Daarom zoeken zij iemand die hen op de afdeling laat genieten van alle mooie dingen die het leven kan bieden.

Taakomschrijving

U hebt belangstelling voor muziek, natuur, kunst en cultuur en vindt het leuk om dit met de bewoners te delen; samen herinneringen ophalen aan mooie reizen, een gesprek voeren over kunst, met elkaar een mooie cd beluisteren of het voorlezen van een gedicht. Een wandeling door onze mooie groene omgeving behoort ook tot de mogelijkheden.
U bezoekt de afdeling een of twee keer per week op een vast moment in de week.

Wij vragen

U bent geduldig en hebt begrip voor de milde (geheugen) problematiek die de bewoners ervaren. U bent ondernemend en maakt graag een praatje met mensen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

We bieden u de mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen. Vier keer per jaar organiseren wij een gezellige vrijwilligerslunch rondom een thema.

U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Wees welkom!
Contact via de coƶrdinator Marlies Slager
mslager@huizehetoosten.nl

Tijdsbesteding: 4 uur per week
Soort werk: Creatief & Cultuur, Diversen
Laatst gewijzigd: ma 1 mei 2023
Verloopdatum: za 30 sep 2023

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: