Huize Het Oosten zoekt: Vrijwilliger Huiskamer

Huize Het Oosten

Introductie

Huize Het Oosten is uniek in Nederland. Het ruim opgezette terrein valt op door de prachtige tuin en een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige service-appartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners op de afdelingen PG en somatiek.

Als vrijwilliger helpt u, samen met de zorgcollega's, het leven en welzijn van onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Dit kan op diverse manieren. Wilt u het verschil maken door bij te dragen? Alles is bespreekbaar in overleg stemmen we af hoe vaak u wilt komen, hoe lang en op welke dagen!

Taakomschrijving

Voor de afdeling Arcade 2; bewoners met dementie, zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger(s)

Een vrijwilliger die s' morgens of s' middags met de bewoners van de afdeling een kopje koffie gaat drinken. Een wandeling wil maken door onze mooie tuin of een spelletje wil opstarten samen met onze bewoners.

Wij vragen

U heeft interesse voor de doelgroep mensen met dementie. U bent geduldig en zorgzaam ingesteld en u heeft affiniteit met ouderen. U hoeft geen ervaring te hebben, kom dan gewoon kijken of deze doelgroep bij u past.

U heeft altijd de optie om een aantal keer mee te komen kijken bij diverse bestaande activiteiten of om samen met de coördinator een bewoner te leren kennen.

We hebben 3x per jaar scholingen voor vrijwilligers en bijeenkomsten waar je andere vrijwilligers kunt ontmoeten. Tijdens de scholingen proberen we u handvatten aan te reiken in het contact/ begeleiding van onze bewoners. Deze scholingen zijn niet verplicht, maar als u interesse heeft bent u natuurlijk van harte welkom. Tevens wordt u ook mee genomen in attenties vanuit het huis.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Vrijwilligerscoördinator Marlies Slager onder het genot van een kopje koffie/ thee.
mslager@huizehetoosten.nl of appen op 06-86852373

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Creatief & Cultuur, Creatief & Cultuur
Laatst gewijzigd: ma 15 mei 2023
Verloopdatum: za 30 sep 2023

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: