Huize Het Oosten zoekt: Vrijwilliger gezocht voor concerten/muziek

Huize Het Oosten

Introductie

Huize Het Oosten is een stichting, mooi en centraal gelegen in een park in Bilthoven. De appartementen zijn licht en ruim met uitzicht op het park, een eigen badkamer en huiskamer op iedere afdeling. We bieden veel culturele activiteiten voor bewoners en hebben een restaurant, bibliotheek, fitness, schilderatelier, dagbesteding etc.

Wij zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt betrokken te zijn bij concerten die gegeven worden bij ons Huize het Oosten.

Taakomschrijving

Regelmatig vinden er leuke concerten plaats. De vrijwilliger wordt ingezet voor de organisatie (opbouwen van de zaal, contact met de band, zorgen voor de technische kant, welkom heten van de bewoners, overzichtelijk houden tijdens het concert en afbouw na het concert). tevens halen en terugbrengen van bewoners die naar het concert willen gaan.

Wij vragen

Iemand die het leuk vindt om met muziek bezig te zijn. Die initiatiefrijk is, het leuk vindt om de contacten te onderhouden met de muzikanten, de begeleiding daarin te doen op de dag zelf, overzicht kan houden en ook het concert kan coördineren en aansturen.


Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Huize Het Oosten is een stichting, mooi en centraal gelegen in een park in Bilthoven. De appartementen zijn ruim, licht en ruim met uitzicht op het park, een eigen badkamer en huiskamer op iedere afdeling. We bieden veel culturele activiteiten voor bewoners en hebben een restaurant, bibliotheek, fitness, schilderatelier, dagbesteding etc..

We bieden de mogelijkheid voor u als vrijwilliger om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen.

U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

Contact via de coördinator Cultuur en Welzijn Marlies Slager

mslager@huizehetoosten.nl
of app: 0686852373

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Activiteiten begeleiding, Creatief & Cultuur
Laatst gewijzigd: ma 1 mei 2023
Verloopdatum: di 31 okt 2023

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: