Huize Het Oosten zoekt: Vrijwilliger gezocht die belangstelling heeft voor de ¨voorleesclub¨ en hierin bewoners wil enthousiasmeren en ophalen.

Huize Het Oosten

Taakomschrijving

U komt 1 keer per week op donderdagmiddag van 15.00 - 16.30 uur onze voorleesclub ondersteunen. We hebben een leuke vrijwilligster die komt voorlezen, echter kan zij alle hulp goed gebruiken betreffende het op halen en wegbrengen van bewoners. Gedurende 1,5 uur leest zij voor en gaat daarna in gesprek met de bewoners onder het genot van koffie, thee en een koekje. U bent van harte welkom om de bewoners enthousiast te maken, op te halen en mee te kletsen na het voorlezen.

Wij vragen

Een actieve en geïnteresseerde vrijwilliger die het leuk vindt om in contact te komen met bewoners van verschillende afdelingen. U vindt het leuk om bewoners enthousiast te maken voor de activiteit en mee te begeleiden naar het restaurant.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

We bieden u de mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen. Vier keer per jaar organiseren wij een gezellige vrijwilligerslunch rondom een thema.

U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Wees welkom!
Contact via de coördinator Marlies Slager
mslager@huizehetoosten.nl

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Activiteiten begeleiding, Activiteiten begeleiding
Laatst gewijzigd: ma 1 mei 2023
Verloopdatum: za 30 sep 2023

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: