Huize Het Oosten zoekt: Vervoers vrijwilliger

Huize Het Oosten

Introductie

Huize Het Oosten is uniek in Nederland. Het ruim opgezette terrein valt op door de prachtige tuin en een diversiteit aan woonmogelijkheden. Zo zijn er ruim 200 zelfstandige service-appartementen en is er een verpleeghuisafdeling met ruimte voor 85 bewoners op de afdelingen PG en somatiek. Er is een brede dienstverlening aanwezig zoals een huisarts, tandarts en apotheek, maar ook een restaurant en diverse activiteiten voor de bewoners.

Als vrijwilliger help je, samen met de zorgcollega's, het leven en welzijn van onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Dit kan op diverse manieren. Wil jij het verschil maken door bij te dragen?

Taakomschrijving

Als vrijwilliger vervoer bij Huize Het Oosten ben je verantwoordelijk voor het vervoer van 2 bewoners die extern wonen (Utrecht en Hilversum). Je zorgt ervoor dat de bewoners veilig en comfortabel worden vervoerd en dat ze op tijd op hun afspraak aankomen.

Wij vragen

Je bent wekelijks op woensdag beschikbaar. Bewoners worden om 10.00 uur verwacht op de Appelhof / Huize het Oosten en om 16.00 uur mogen de bewoners weer thuis gebracht worden.

Je hebt een rijbewijs en beschikt over een eigen auto
Je hebt affiniteit met ouderen
Je bent geduldig en vriendelijk
km vergoeding is 0,25 cent de km

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Vrijwilligerscoƶrdinator Marlies Slager onder het genot van een kopje koffie/ thee.
mslager@huizehetoosten.nl of appen op 06-86852373

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Vervoer, Vervoer
Laatst gewijzigd: di 2 mei 2023
Verloopdatum: za 30 sep 2023

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: