Academisch Hospice Demeter zoekt: Tuinvrijwilligers

Introductie

Ben je opzoek naar vrijwilligerswerk in de buitenlucht? Hou je van tuinieren? Ben je niet bang voor vieze handen? Werk je graag samen? Dan nodig ik je uit om eens te komen kijken. In Hospice Demeter werken vrijwilligers en professionals samen aan een optimale begeleiding en sfeer in de zorg rondom het levenseinde. Als tuinvrijwilliger zorg je voor het visitekaartje van Hospice Demeter, een prachtige parkachtige tuin waarin patiƫnten en naasten kunnen genieten van de omgeving. De vier Demeter-kernwaarden Respectvol, Deskundig, Vernieuwend en Huiselijk zijn het uitgangspunt voor al ons handelen. Deze zijn door de seizoenen heen ook in de tuin terug te vinden.

Taakomschrijving

De functie van tuin vrijwilliger heeft als doel het uitvoeren van voorkomende werkzaamheden in de buitenruimte van het hospice.

Kernverantwoordelijkheden:
Het mede onderhouden van een aantrekkelijke buitenomgeving

Werkzaamheden:
Oplettendheid bij uitvoering van werkzaamheden daar deze voor patiƫnten of medewerkers consequenties kunnen hebben
Uitvoeren van snoeiwerkzaamheden
Verwijderen van onkruid
Moestuin onderhouden
Grasonderhoud
Machineonderhoud


Wij vragen

Vrijwilligers met oog voor detail, een gastvrije attitude tegenover palliatieve zorgvragers en diens naasten, een gastvrije attitude tegenover medewerkers en vrijwilligers en overige bezoekers van het hospice, loyaal aan de waarden van Demeter: respectvol, deskundig, vernieuwend, huiselijk

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Met andere tuinvrijwilligers vormen we een goed team dat prettig samen werkt. Van elkaar kunnen we nog meer leren over tuinwerkzaamheden, ieder brengt zijn eigen kennis en ervaring mee.

Tijdsbesteding: 4 uur per week
Soort werk: Buiten/natuur/dieren, Buiten/natuur/dieren
Laatst gewijzigd: wo 4 mrt 2020
Verloopdatum: zo 31 mei 2020

Lees meer over Academisch Hospice Demeter

Delen: