Huize Het Oosten zoekt: Spelletjes vrijwilliger in de huiskamer

Huize Het Oosten

Introductie

Huize het Oosten heeft 6 zorgafdelingen, ongeveer 75 bewoners wonen bij ons in zorg. Voor onze bewoners zijn we altijd op zoek naar helpende handen. Op alle vlakken zou u voor onze bewoners van betekenis kunnen zijn.

Voor onze woon-zorgafdeling Alpha, waar bewoners met (beginnende) dementie verblijven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die sfeer en gezelligheid in de huiskamer komt brengen na de maaltijd zodat de bewoners een fijne avond beleven met elkaar.

Taakomschrijving

U bezoekt de huiskamer 1 en of twee keer per week - alles kan in overleg. Graag biedt u op dat moment een spelvorm aan, deze hebben wij in huis. Denkt u aan rummikub of een leuk vragenspel met dobbelsteen.
De bewoners van Alpha gaan na de maaltijd vaak naar hun kamer, maar we zouden het zo fijn vinden als ze een leuke activiteit in de avond aangeboden kunnen krijgen onder het genot van een kopje koffie/ thee met een koekje.

Wij vragen

U vindt het leuk om initiatief te nemen en kunt de bewoners motiveren. U bent tenminste 1 keer per week beschikbaar. De dag in overleg, tijdstip bij voorkeur aansluiten aan de avondmaaltijd 18.00 - 20.00 uur.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

We bieden u de mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen. Vier keer per jaar organiseren wij een gezellige vrijwilligerslunch rondom een thema.

U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Wees welkom!
Contact via de coƶrdinator Marlies Slager
mslager@huizehetoosten.nl

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Activiteiten begeleiding, Activiteiten begeleiding
Laatst gewijzigd: ma 1 mei 2023
Verloopdatum: do 31 aug 2023

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: