Maatjesproject MENS De Bilt zoekt: Sámen een frisse neus halen?

Maatjesproject MENS De Bilt

Introductie

Meneer Van Rijn houdt ervan om lekker buiten zijn. Hij zit veel binnen in deze tijd. Lopen is lastig geworden. Maar vooral het "alleen is maar alleen" vindt hij lastig, helemaal in deze coronatijd.
Haalt u meneer op om gezellig samen een frisse neus te halen?

Taakomschrijving

Helaas staat het verhaal van meneer Van Rijn niet op zichzelf.
Er zijn heel veel mensen in de gemeente die in deze tijd minder buiten komen. Het kan zijn dat ze rolstoelafhankelijk zijn, of dat ze het lastig vinden om alleen de stap te maken.
Bent u degene die ervoor zorgt dat deze inwoners van De Bilt weer een frisse neus kunnen halen? Meld u zich dan alstublieft aan. Het kost u maar een uurtje in de week, maar is voor de ander van groot belang!

Wij vragen

- Enthousiasme
- Een VOG

Het maatjesproject van MENS De Bilt is voor iedereen!
Doet u ook mee? Wij zijn op zoek naar u!
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich graag inzetten voor hun medemens. U kunt zelf aangeven hoeveel tijd u als maatje wilt besteden. Het maatjesproject van MENS De Bilt is "het" maatjesproject van gemeente De Bilt.

Bij het inzetten van een maatje, houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. We vragen bijvoorbeeld om elkaar zoveel mogelijk buiten te ontmoeten en 1,5 meter afstand te houden.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

MENS De Bilt biedt haar vrijwilligers flexibele werktijden, persoonlijke begeleiding, een vrijwilligersovereenkomst, workshops en bijeenkomsten. Ook hierbij houden we ons aan de RIVM richtlijnen en worden de bijeenkomsten online aangeboden.

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Activiteiten begeleiding, Persoonlijke begeleiding
Laatst gewijzigd: wo 6 jan 2021
Verloopdatum: ma 1 mrt 2021

Lees meer over Maatjesproject MENS De Bilt

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Maatjesproject MENS De Bilt.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: