Handjehelpen zoekt: Help jij mevrouw Kersens (83) om wat orde te scheppen?

Handjehelpen

Introductie

Ben jij een aanpakker en vind je het leuk om iemand te helpen om wat orde te scheppen? Maar ook om samen wat boodschappen te doen? Dan is mevrouw Kersens (83) op zoek naar jou!

Taakomschrijving

Mevrouw Kersens (83) is breed georiënteerd. Ze heeft op diverse plekken in Europa gewoond, was erg creatief, verzamelt fossielen en schelpen en is lid geweest van een filosofieclub. Ze houdt nog steeds erg van lezen. Ook was ze behoorlijk sportief.

In haar huis staan de nodige spullen. Ze vindt het moeilijk om dingen weg te gooien. Nu ze haar medische afspraken achter de rug heeft wil ze wat dingen aan gaan pakken in huis. Het zou fijn zijn dit met iemand samen te kunnen doen. Voor de deur staat haar auto waar ze zelf niet meer in mag rijden. Heb jij een rijbewijs? Dan zou het fijn zijn om samen een boodschapje te doen of een bezoekje aan de stomerij te brengen. Ben jij een jongen/man met humor en wil jij mevrouw Kersens verder op weg helpen?

Wij vragen

Er vindt een telefonische intake en thuisbezoek plaats. Daarin bespreken we je verwachtingen, wensen en voorkeuren.

Ook vertelt de regiocoördinator wat jij van Handjehelpen mag verwachten aan begeleiding en scholing. Van iedere vrijwilliger wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) door Handjehelpen aangevraagd. Als het gesprek positief verloopt en de VOG binnen is, is de inschrijving definitief.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

- We houden rekening met jouw wensen
- Samen zoeken we naar een match
- De hulp wordt één op één gegeven
- Uitgebreid scholingsaanbod waar je aan kunt deelnemen
- Kinderen en volwassenen met een beperking helpen

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Diversen
Laatst gewijzigd: ma 13 mrt 2023
Verloopdatum: zo 3 mrt 2024

Lees meer over Handjehelpen

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Handjehelpen .

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: