Huize Het Oosten zoekt: Gezellige en ondernemende huiskamervrijwilliger

Huize Het Oosten

Introductie

Huize het Oosten heeft 6 zorgafdelingen, ongeveer 75 bewoners wonen bij ons in zorg. Voor onze bewoners zijn we altijd op zoek naar helpende handen. Op alle vlakken zou u voor onze bewoners van betekenis kunnen zijn.

Voor onze woonzorgafdeling Atrium 2, waar bewoners met (beginnende) dementie verblijven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die sfeer en gezelligheid in de huiskamer komt brengen.

Taakomschrijving

U bezoekt de bewoners een of twee keer per week in de gezamenlijke huiskamer. Geen dag is hetzelfde, de ene keer hebt u een fijn groepsgesprek tijdens de koffie en de andere keer daagt u de bewoners uit voor een potje sjoelen! Houdt u van koekjes bakken, kaarten maken, zingen of wandelen...uw eigen ideeën zijn ook van harte welkom! U staat er niet alleen voor want er is altijd een huiskamerbegeleider aanwezig die de bewoners goed kent.

Wij vragen

U neemt initiatief en kunt de bewoners motiveren. U bent tenminste 1 keer per week beschikbaar. De dag en tijd is in overleg maar bij voorkeur tussen 10.30-12.00 uur, 15.00-16.30 uur of vroeg in de avond.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

We bieden u de mogelijkheid om andere vrijwilligers te ontmoeten en om met onze bewoners in groepsverband of individueel een fijn contact op te bouwen of een leuke activiteit te doen. Vier keer per jaar organiseren wij een gezellige vrijwilligerslunch rondom een thema.

U als vrijwilliger maakt voor ons het verschil in Huize Het Oosten, met net een beetje meer aandacht voor onze bewoners!

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismakingsgesprek of meer informatie. Wees welkom!
Contact via de coördinator Dorien Hofenk
dhofenk@huizehetoosten.nl

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Activiteiten begeleiding, Sport & Spel
Laatst gewijzigd: ma 1 mei 2023
Verloopdatum: za 30 sep 2023

Lees meer over Huize Het Oosten

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Huize Het Oosten.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: