Maatjesproject MENS De Bilt zoekt: Een boodschap voor uw buurvrouw!

Maatjesproject MENS De Bilt

Introductie

Mevrouw De Jong (85) komt de deur bijna niet meer uit. De voorraadkast raakt leeg en in de koelkast staat ook niet veel meer. "Corona, u weet wel....Ik ben oud en durf niet meer naar de winkel."
Herkent u dit? Misschien woont er bij u iemand in de buurt die ook bang is om naar de winkel te gaan, of voor wie het lastiger is geworden.

Taakomschrijving

Er zijn steeds meer oudere en/of zieke mensen die het spannend vinden om naar de winkel te gaan Als u uw boodschappen doet, wilt u dan gelijk boodschappen voor hen meenemen?
Kleine moeite, groot plezier!

Wij vragen

- Enthousiasme
- Een VOG

Het maatjesproject van MENS De Bilt is voor iedereen!
Doet u ook mee? Wij zijn op zoek naar u!
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die zich graag inzetten voor hun medemens. U kunt zelf aangeven hoeveel tijd u als maatje wilt besteden. Het maatjesproject van MENS De Bilt is "het" maatjesproject van gemeente De Bilt.

Bij het inzetten van een maatje, houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. We vragen bijvoorbeeld om elkaar zoveel mogelijk buiten te ontmoeten en 1,5 meter afstand te houden.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

MENS De Bilt biedt haar vrijwilligers flexibele werktijden, persoonlijke begeleiding, een vrijwilligersovereenkomst, workshops en bijeenkomsten. Ook hierbij houden we ons aan de RIVM richtlijnen en worden de bijeenkomsten online aangeboden.

We overleggen met u en met degene voor wie u boodschappen gaat doen, op welke manier de boodschappen betaald gaan worden. Hierdoor is het voor beide partijen financieel goed geregeld.

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Activiteiten begeleiding, Persoonlijke begeleiding
Laatst gewijzigd: wo 6 jan 2021
Verloopdatum: ma 1 mrt 2021

Lees meer over Maatjesproject MENS De Bilt

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Maatjesproject MENS De Bilt.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: