Alzheimer Nederland zoekt: Collectant Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland

Introductie

In de week van 8 t/m 13 november a.s. gaan in heel Nederland collectanten langs de deuren om geld op te halen voor onderzoek naar dementie. En dat is hard nodig. Eén op de vijf mensen krijgt dementie. Bij vrouwen is het zelfs één op de drie.

Omdat er nog geen geneesmiddelen bestaan, is er veel onderzoek nodig. En dus veel geld. Dankzij de opbrengst van onze jaarlijkse collecte kunnen wij belangrijk onderzoek naar dementie mogelijk maken. Doe jij ook mee?

Taakomschrijving

Collecteren mag in onze landelijke collecteweek (in 2021 van maandag 8 t/m zaterdag 13 november), overdag tussen 9.00 en 20.00 uur. Hoeveel tijd u beschikbaar heeft binnen deze periode en wélke uren u op pad gaat, bepaalt u zelf.

Wij vragen

Wij zoeken mensen met een positieve insteek, die goed ter been zijn, en die niet te verlegen zijn om op een deurbel te drukken. Maar ook als u liever op een vaste stek op de openbare weg wilt collecteren, of als u alleen middels een online-collectebus wilt collecteren, vragen we u om te reageren.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Door het jaar heen wordt u -indien u dat wilt- middels onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Alzheimer Nederland.
Tijdens het collecteren bieden we u een frisse blos op de wangen, en na afloop een goed gevoel :-)

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Diversen
Laatst gewijzigd: ma 1 feb 2021
Verloopdatum: vr 5 nov 2021

Lees meer over Alzheimer Nederland

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Alzheimer Nederland.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: