Alzheimer Nederland/Afd. Zeist e.o. zoekt: Alzheimer Zeist en omstreken zoekt een bestuurslid Voorlichter

Alzheimer Nederland/Afd. Zeist e.o.

Introductie

Als bestuurslid voorlichting vind je het een uitdaging om in je regio de voorlichting over dementie uit te breiden. Je maakt gebruik van het voorlichtingsmateriaal van Alzheimer Nederland en de website www.dementie.nl. Daar waar het past, stimuleer je in jouw regio gebruik te maken van het aanbod vanuit Samen dementievriendelijk. Je beheert het voorlichtingsmateriaal voor de informatiestand(s).

Taakomschrijving

Je werkzaamheden zijn • Een plan ontwikkelen voor het uitbreiden van voorlichtingsactiviteiten in de regio; • Je ondersteunt en coacht de voorlichters van de afdeling; • Coördineren van aanvragen voor voorlichting en informatiestands.

Wij vragen

• Iemand die van aanpakken weet en heb je lef om nieuwe groepen aan te spreken? • Iemand die graag in een team werkt en vind je het leuk vrijwilligers te begeleiden en inspireren? • Iemand met een relevant netwerk of vind je het leuk om dit op te bouwen in je regio? Dan komen we graag met je in contact.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Trainingen, overleggen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. Informatie via het Vrijwilligersplein. Ondersteuning van de coördinator Regionale activiteiten en overige medewerkers van kantoor. Reiskostenvergoeding en vergoeding van gemaakte onkosten. Een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag. Je ontvangt maandelijks de digitale nieuwsbrief en het vrijwilligersnieuws in je mailbox. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland vormt een aanvulling op je Curriculum Vitae.

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Communicatie & PR, Educatie
Laatst gewijzigd: di 26 jan 2021
Verloopdatum: do 1 apr 2021

Lees meer over Alzheimer Nederland/Afd. Zeist e.o.

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Alzheimer Nederland/Afd. Zeist e.o..

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: