MENS De Bilt - Servicecentrum De Bilt zoekt: Vrijwilliger Intercultureel Eetcafé

MENS De Bilt - Servicecentrum De Bilt

Introductie

Het Intercultureel Eetcafé is inmiddels een begrip in gemeente De Bilt.
Elke eerste zondag van de maand wordt er een 3-gangen Aziatisch buffet verzorgd voor ca. 60 gasten (veelal alleenstaanden) in Ontmoetingscentrum Bij de Tijd in De Bilt. Gasten betalen hiervoor € 13,-

Het Eetcafé wordt gecoördineerd door het echtpaar Pinipa en Niro, zij werken samen met een vast team vrijwilligers. Van de inkoop tot de afwas wordt alles in eigen beheer georganiseerd. Het eten wordt allemaal vers bereid en de voorbereidingen hiervoor starten al op zondagochtend. De meeste vrijwilligers sluiten begin van de middag aan. Het team maakt er met elkaar altijd een gezellige dag/avond van.
De ruimte wordt gehuurd, dus moet weer netjes en schoon worden achtergelaten.

Taakomschrijving

Als vrijwilliger van het Eetcafé werk je samen met het team. De taken worden onderling goed afgestemd. Momenteel kunnen zij met name hulp gebruiken bij o.a. tafels klaarzetten, opruimen en afwassen. En er is 's middags ook hulp nodig bij het snijden van groenten en fruit.

Alle vrijwilligers eten gratis mee.

Wij vragen

Een vrijwilliger die van samenwerking en gezelligheid houdt, maar die ook sterk genoeg is om te helpen met tafels en stoelen te sjouwen en er plezier in heeft om met elkaar alles weer netjes en schoon achter te laten.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Je wordt vrijwilliger bij MENS De Bilt wat betekent dat je een contract krijgt. Hiermee ben je verzekerd en kan je deelnemen aan scholingen/trainingen en krijg je uitnodigingen voor gezellige bijeenkomsten.

Neem voor meer informatie contact op met:
Wilma van Poelgeest, w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl, 06-47296337

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Maaltijd verzorgen, Maaltijd verzorgen
Laatst gewijzigd: di 25 jul 2023
Verloopdatum: zo 1 okt 2023

Lees meer over MENS De Bilt - Servicecentrum De Bilt

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met MENS De Bilt - Servicecentrum De Bilt.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: