Samen Oplopen - MENS De Bilt zoekt: Geef jij graag wat van je tijd aan een gezin met opgroeiende kinderen? Dan verwelkomen we je graag bij Samen Oplopen!

Samen Oplopen - MENS De Bilt

Introductie

Soms hebben gezinnen periodes waarin er veel op ze afkomt. Om dan alle ballen in de lucht te houden is best lastig. Helemaal als een gezin geen netwerk om zich heen heeft. Hoe fijn is het als er dan een vrijwilliger wekelijks twee uur de tijd maakt om even naast de ouders te staan!

Taakomschrijving

Hoe moet je dat dan zien, ‘het naast de ouders staan'?

Om te beginnen is het belangrijkste om gewoon aandacht te hebben voor een gezin. Dan ontdek je vanzelf in welke alledaagse situaties je wat kunt betekenen. Het samen plegen van een telefoontje, het spelen met de kinderen, overzicht creëren, het meedenken in lastige (opvoed)situaties, het uitleggen van de Nederlandse cultuur, het zoeken naar een sportclub of peuterspeelzaal. En natuurlijk krijg je hierbij ondersteuning van de coördinator van Samen Oplopen!

Wij vragen

Iemand die voor een periode van 1 tot maximaal 2 jaar betrokken wil zijn bij een gezin met kinderen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Persoonlijke begeleiding door een professionele coördinator. Een basistraining van twee avonden en daarnaast vrijwilligersbijeenkomsten zoals intervisie of workshops.

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Persoonlijke begeleiding, Educatie
Laatst gewijzigd: wo 31 mei 2023
Verloopdatum: vr 31 mei 2024

Lees meer over Samen Oplopen - MENS De Bilt

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Samen Oplopen - MENS De Bilt .

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: