Stichting Ariane de Ranitz zoekt: Penningmeester Ariane de Ranitz, paardrijden voor mensen met een beperking

Introductie

Stichting Ariane de Ranitz zet zich al meer dan 50 jaar in voor het mogelijk maken van paardrijden voor jongeren en volwassenen met uiteenlopende beperkingen in Groenekan. De Stichting heeft de ANBI status en dankzij subsidies, giften en sponsoring zijn onze lessen betaalbaar. Het is een gezonde organisatie zonder schulden. De ruiters zijn je zeer dankbaar; voor hen is het paardrijden bij Ariane de Ranitz iedere keer weer een feestje.

Taakomschrijving

Voor het beheer van onze financiën zijn we op zoek naar een Vrijwilliger Penningmeester als lid van het Bestuur. Tot de taken behoren oa:
• Controleert of alle ruiters (op tijd) betalen
• Betaalt de rekeningen en draagt zorg voor de financiën
• Maakt de begroting en draagt zorgt voor financiële jaarrekening via uitbesteding
• Vergadert ongeveer 5 keer per jaar met het bestuur

Wij vragen

Die ene vrijwilliger die onze ruiters nog blijer maakt en het voor hen mogelijk maakt paard te rijden door de Stichting te helpen met de financiën.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Stichting Ariane de Ranitz biedt een plezierig werkklimaat door de betrokken en enthousiaste vrijwilligers, professionele instructrices én de super leuke ruiters!
Kom eens langs tijdens de lessen op maandag, dinsdag of woensdag bij Stal van Brenk in Groenekan: arianederanitz.nl of stuur een email voor meer informatie naar info@arianederanitz.nl

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Bestuur, Diversen
Laatst gewijzigd: do 6 feb 2020
Verloopdatum: wo 30 dec 2020

Lees meer over Stichting Ariane de Ranitz

Delen: