Stichting Ariane de Ranitz zoekt: Kom jij helpen bij het paardrijden door mensen met een beperking?

Introductie

Bij het paardrijden door mensen met een beperking zoeken we nog vrijwilligers die ons willen helpen. Op dit moment hebben we hulp nodig op de dinsdag in de les van 17.45 tot 18.30 u en in de les van 18.30 tot 19.15 u. Je kan één of twee lessen komen helpen. Ook op de woensdag voor de les van 19.30 tot 21.15 u kunnen we nog een vrijwilliger plaatsen.

Taakomschrijving

De ruiters hebben meestal hulp nodig bij het op- en afzadelen van het paard. Tijdens de rijles worden de paarden bij sommige ruiters vastgehouden. In dat geval is een redelijke basisconditie wel handig omdat je dan ook het paard vasthoudt als er stukjes gedraafd worden.

Als je geen ervaring hebt, maar niet bang bent voor paarden, dan ben je ook van harte welkom. We zorgen dat je goed ingewerkt wordt.

Wij vragen

Hulp om het rijden door mensen met een beperking gezellig en veilig uit te kunnen voeren.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Een gezellige sfeer, een leuk team van instructrices en vrijwilligers, super gemotiveerde ruiters en leuke paarden en pony's.
We organiseren vrijwilligersavonden en zorgen voor begeleiding als je nog geen ervaring hebt. Aan het eind van het seizoen hebben we een gezellige barbecue met alle vrijwilligers.

Tijdsbesteding: minder dan 4 uur per week
Soort werk: Activiteiten begeleiding, Sport & Spel
Laatst gewijzigd: do 6 feb 2020
Verloopdatum: wo 28 okt 2020

Lees meer over Stichting Ariane de Ranitz

Delen: