Speelotheek De Bilt zoekt: Zaterdag medewerker uitleen speelgoed

Speelotheek De Bilt

Introductie

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid, ben je fan van de mogelijkheden van spel- en speelgoeduitleen voor kinderen en vind je het leuk om tijdens openingstijden de speelgoeduitleen te verzorgen? Dan is Speelotheek de Bilt op zoek naar jou! Kom jij het uitleenteam versterken op een/enkele zaterdag(en) in de maand?

Taakomschrijving

Als medewerker uitleen zorg je er tijdens openingstijden voor dat leden van de speelotheek speelgoed kunnen halen en/of terugbrengen en denk je mee over passend speelgoed voor hun kind. Concreet omvat dit de volgende taken:
- Een half uur voor openingstijd de speelotheek openen in het gebouw van de WVT
- Speelgoed uitlenen / retour nemen inclusief bijbehorende administratieve handelingen (o.a. speelgoed tellen, kasbeheer (abonnementen, strippenkaarten, boetes), uitleenregistratie in de laptop)
- Speelgoed schoonmaken
- Speelotheek weer opruimen na sluitingstijd
- Bijwonen vergadering 1x per kwartaal

Je draait altijd samen met minimaal 1 collega-vrijwilliger.
De speelotheek is geopend op woensdag van 14.00 - 16.30 (werktijden: 13.30-17.00 uur) en zaterdag van 10.00-12.30 uur (werktijden: 09.30-13.00 uur).

De hoeveelheid diensten die je draait is in overleg. Er zijn vrijwilligers die wekelijks een dienst draaien, maar ook mensen die 1x per twee of drie weken een dienst draaien.
Daarnaast is het mogelijk om deeltaken op te pakken.

Wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger met affiniteit voor kinderen en speelgoed. Je bent sociaal en klantgericht. Je bent in staat om eenvoudige administratieve handelingen uit te voeren en kunt zelfstandig werken. Daarnaast is het belangrijk dat je flexibel bent en kunt inspelen op onverwachte situaties. Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met kinderen en weet met welk speelgoed je hen kunt uitdagen. Dit is echter geen vereiste. Het belangrijkste is dat je blij wordt van het concept van de speelotheek. Overige vaardigheden kun je gaandeweg leren.

Heb je ideeën om op een andere manier een bijdrage te leveren voor de speelotheek dan horen wij dat ook graag.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Speelotheek De Bilt bestond in oktober 2017 alweer 40 jaar! Sinds februari 2022 zitten we op onze nieuwe locatie in de WVT. Samen met de uitleenmedewerkers kijken we hoe we de speelotheek verder kunnen optimaliseren. Een organisatie in ontwikkeling dus, waar initiatief en ideeën worden gewaardeerd.
Als vrijwilliger wordt je ingewerkt door een van onze ervaren uitleenmedewerkers.
Als vrijwilliger krijg je gratis koffie en/of thee tijdens je dienst. Eén keer per jaar is er een vrijwilligersuitje en met kerst is er een leuke attentie.

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Advies & verkoop, Sport & Spel
Laatst gewijzigd: ma 12 sep 2022
Verloopdatum: zo 31 dec 2023

Lees meer over Speelotheek De Bilt

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Speelotheek De Bilt.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.





Delen: