Speelotheek De Bilt zoekt: Speelotheek De Bilt zoekt bestuursleden

Speelotheek De Bilt

Introductie

Ben jij een daadkrachtige persoonlijkheid, ben je fan van de mogelijkheden van spel- en speelgoeduitleen voor kinderen en wil je helpen de speelotheek verder te laten groeien? Dan is Speelotheek de Bilt op zoek naar jou! Kom jij ons enthousiaste bestuursteam versterken?

Taakomschrijving

Het bestuur van de Speelotheek zoekt bestuursleden die mee willen denken over hoe we de Speelotheek verder kunnen laten groeien! Hoe komen we aan meer vrijwilligers? En meer leden? Hoe maken we onszelf zichtbaar? Hoe verhogen we de klantvriendelijkheid zodat er nog meer mensen lid willen worden?
Denk jij graag mee over de toekomst van de Speelotheek, dan horen we graag van je!

We zijn op zoek naar uitbreiding van ons bestuurteam omdat vele handen licht werk maken en meer mensen meer ideeën genereren. De invulling van de bestuursfunctie is in overleg. Misschien wil je een kleine afgebakende taak, zoals PR. Maar als je het leuk vindt om mee te denken over de verdere ontwikkeling van de speelotheek (o.a. digitalisering, speelgoedbeleid, professionaliteit, werkwijze) zouden we dat ook erg waarderen. Kom gewoon eens kennismaken, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Wij vragen

Wij zijn vooral op zoek naar enthousiaste mensen die het concept van de speelotheek omarmen. Ervaring is niet noodzakelijk. Een expertise op een bepaald gebied (social media, website, speelgoed, kinderen, financien etc.) is altijd handig.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Als vrijwillig bestuurslid kom je in een klein en enthousiast team. We bieden je volop leer- en ontdekmogelijkheden en de kans om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de speelotheek. De setting is informeel en de taken worden in overleg afgestemd, waardoor je de mogelijkheid hebt om je eigen vorm eraan te geven.
De taken die er liggen, doen we voornamelijk naast ons eigen werk. Overleggen doen we veelal telefonisch, via de app en eens per kwartaal (dan met de vrijwilligers) op de locatie van de WVT.

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Bestuur, Administratie/organisatie
Laatst gewijzigd: ma 12 sep 2022
Verloopdatum: zo 31 dec 2023

Lees meer over Speelotheek De Bilt

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Speelotheek De Bilt.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: