RegioCultuurCentrum Idea zoekt: Digimaatje

RegioCultuurCentrum Idea

Introductie

Voor minder digivaardige burgers zijn we op zoek naar begeleiders die korte of langere tijd les willen geven om zodoende de digivaardigheid te vergroten.

Taakomschrijving

Je geeft les aan één (of meer) klanten die hebben aangegeven digivaardiger te willen worden. Dit zijn veelal senioren maar we zien ook een toenemende vraag van cursisten van niet-Nederlandse afkomst.
Beide groepen vragen een andere aanpak. Senioren zijn soms slecht leerbaar en vragen een grote hoeveelheid geduld. Bij cursisten van niet-Nederlandse afkomst kan de taal een struikelblok zijn. Vanzelfsprekend overleggen we altijd eerst met je of je met een bepaalde klant aan de slag wilt gaan.
Er zijn verschillende standaardprogramma's waarmee gewerkt kan worden (bijv. digisterker en oefenen.nl) maar een flinke dosis inventiviteit en creativiteit zijn erg handig.

Wij vragen

- veel geduld
- voldoende digitale kennis
- VOG-verklaring

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Wanneer je bij ons komt werken word je zowel vrijwilliger bij SeniorWeb als bij Bibliotheek Idea.
Van beide ontvang je een gratis lidmaatschap en kun je gratis gebruik maken van verschillende ledendiensten en bijeenkomsten.
Bij Idea krijg je naast een gratis standaard abonnement op de bibliotheek ook personeelskorting bij cursussen, theatervoorstellingen of lezingen.
Je komt te werken in een prettig team.

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Computer & techniek
Laatst gewijzigd: wo 6 jan 2021
Verloopdatum: vr 31 dec 2021

Lees meer over RegioCultuurCentrum Idea

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met RegioCultuurCentrum Idea .

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: