BENG! zoekt: BENG! ambassadeur Energiebesparing

BENG!

Introductie

Als energie-ambassadeur adviseer en informeer je bewoners van gemeente De Bilt over duurzame energie en energiebesparing. BENG! heeft meerdere energieambassadeurs die elk op hun eigen expertise in gesprek gaan met bewoners uit de gemeente. Momenteel zijn we op zoek naar versterking van het team mbt warmtescans, zonnepanelen en energiebesparing.

De winter staat voor de deur en de energieprijzen stijgen naar historische hoogte. Menigeen vreest de energierekening van dit seizoen. Dagelijks komen er energie-vragen binnen. Kom jij ons team versterken?

Taakomschrijving

Een ambassadeur Energiebesparing gaat in gesprek met bewoners over de mogelijkheden om in hun situatie energie te besparen. Dat kan gaan over kleine aanpassingen zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips etc. maar ook grote aanpassingen als isolatie, warmtepompen etc.
Vaak willen mensen hun woning graag verduurzamen maar weten niet waar te beginnen. Jij denkt me ze mee en kijkt wat in hun situatie mogelijk is.
Dit doe je alleen of samen met een andere ambassadeur. In het team is veel kennis aanwezig waar je gebruik van kan maken.

Wij vragen

- Enthousiaste mensen met affiniteit met duurzaamheid en de ambities met BENG!
- Sociale mensen die graag het gesprek aangaan over duurzaamheid en energiebesparing
- Enige technische kennis is welkom.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

Enthousiaste, gedreven collega's met hart voor duurzaamheid en energie. Enige ervaring is zeer welkom maar we bieden je ook de mogelijkheid om een cursus te volgen.

Tijdsbesteding: In overleg
Soort werk: Advies & verkoop
Laatst gewijzigd: ma 21 aug 2023
Verloopdatum: ma 1 jan 2024

Lees meer over BENG!

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met BENG!.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: