Stichting KLOS Media zoekt: Televisie maker(s)

Stichting KLOS Media

Introductie

KLOS Media wil gedurende de komende winterperiode een serie televisieprogramma's produceren voor de bewoners van zorginstelling Reinaerde (locatie Dennendal) in Den Dolder. De programma's zullen worden uitgezonden via het interne kabelnet en hebben tot doel om in deze tijd vol beperkingen iets extra's te bieden i.d.v.v. activering, beleving en ontspanning.

Taakomschrijving

- Redactie, het bedenken en invullen van de programma-items
- Productie, alle praktische regelzaken rondom de totstandkoming van een programma
- Audiovisuele techniek, organiseren en bedienen van de techniek (camera, geluid, montage)
- Presentatie, als je denkt dat je talent hebt om vóór de camera te werken, waarbij het dan wel van belang is dat je bekend bent met de doelgroep (denk aan Klokhuis)

Wij vragen

Wij zoeken mensen die interesse hebben in één van de verschillende onderdelen van het televisieproductieproces, zoals: Redactie, productie, audiovisuele technieken (camera, geluid, montage), presentatie.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

KLOS Media is een stichting die al ruim 30 jaar filmproducties maakt voor mensen met een beperking. Wij bedienen de totale zorgsector in Nederland, maar richten ons met dit project specifiek op de populatie van Reinaerde (locatie Dennendal) in Den Dolder, het terrein waar ook ons productiekantoor is gevestigd. Zo proberen wij deze bewoners de winter door te helpen.
Wij bieden je daarbij een unieke kans om kennis te maken met het televisie-vak en om mee te werken in een team dat een specifieke doelgroep iets heel bijzonders gaat bieden.

Tijdsbesteding: 8 uur per week
Soort werk: Diversen, Computer & techniek
Laatst gewijzigd: wo 6 jan 2021
Verloopdatum: wo 31 mrt 2021

Lees meer over Stichting KLOS Media

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Stichting KLOS Media.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: