Stichting KLOS Media zoekt: Medewerker Communicatie

Stichting KLOS Media

Introductie

De stichting KLOS Media maakt al ruim 30 jaar speciale films voor mensen met een beperking. Op korte termijn willen wij nu starten met 'SlowNet', een streamingdienst voor de zorgsector. 'SlowNet' zal een enorme verrijking zijn, zeker in de huidige tijd, maar moet nog wel op de juiste manier worden geïntroduceerd in deze sector.

Taakomschrijving

Je gaat op zoveel mogelijk plaatsen in de zorgsector de komst van een, speciaal voor die doelgroep ontwikkelde, nieuwe streamingdienst aankondigen. Daarbij is het van belang om, per doelgroep, goed uit te leggen wat 'SlowNet' voor hen te bieden zal hebben, o.a. aan de hand van voorbeelden die te zien zijn op de testversie van SlowNet.

Wij vragen

Een enthousiaste communicatieve man/ vrouw die de uitgebreide mogelijkheden en impact van dit nieuwe medium goed kan overbrengen naar de zorgorganisaties. Enige bekendheid met (één van de) doelgroepen is van belang, wil je het SlowNet-concept kunnen begrijpen en vervolgens kunnen uitleggen.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

- een prettig team van enthousiaste mensen, waarin volop ruimte om over alles mee te denken
- een uniek nieuw project om mee op pad te gaan en de sector te verrassen
- een mogelijkheid om daarmee een brede ervaring op te doen

Tijdsbesteding: 8 uur per week
Soort werk: Communicatie & PR
Laatst gewijzigd: wo 6 jan 2021
Verloopdatum: vr 31 dec 2021

Lees meer over Stichting KLOS Media

Reageren of meer informatie?

Wil je reageren of meer informatie over deze vacature? Met behulp van onderstaand formulier kun je direct per e-mail contact opnemen met Stichting KLOS Media.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen. MENS De Bilt ontvangt een kopie van je reactie.

Delen: