Vrijwilligersbanenroute 2018

‘Vrijwilligerswerk gewoon doen ’ 

13 oktober: Vrijwilligersbanenmarkt in Het Lichtruim en route langs diverse organisaties.  

Kom langs op de vrijwilligersbanenroute voor vrijwilligers op zaterdag 13 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur en ontdek de vele mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Er is voor elk wat wils, soms is een uurtje per week al voldoende of zijn er tijdelijke projecten. Belangrijk is dat uzelf kiest wat u aanspreekt.  

Vrijwilligersbanenroute  

De vrijwilligerscentrale MENS De Bilt heeft dit jaar naast een markt in Het Lichtruim een route uitgezet langs ruim 10 verschillende organisaties in gemeente De Bilt. Deze route biedt nieuwe vrijwilligers de kans om achter de schermen te kijken bij deze organisaties. Dit biedt de unieke mogelijkheid om zelf te zien en te ervaren hoe waardevol het vrijwilligerswerk is. Daarnaast krijgt u zo een goed beeld van de organisatie en de functie.    

Het Lichtruim:  

Het Kunstenhuis, Tafeltje Dekje, Stichting Vier het Leven, MENS De Bilt, ‘d Amandelboom, Humanitas, Taalpunten De Bilt, Huis het Oosten: samen met ruim 35 organisaties presenteren zij zicht zaterdag 13 oktober in het Lichtruim. Iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk is welkom. 

De route: Zorgboerderij Griffestein, De Voedselbank, Leendert Meeshuis, Rover Croftgroep, De Wereldwinkel, Ronald Mc Donald, Emmaus Bilthoven, Waterliniemuseum e.v.a. openen ook hun deuren zodat je zelf kunt ervaren hoe het is.  Voor het complete aanbod aan organisaties en mogelijke routes kunt u kijken op www.mensdebilt-vwc.nl  

De MENS De Bilt Vrijwilligerscentrale  

De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt staat op deze dag voor u klaar bij het Lichtruim en in De Vierstee in Maartensdijk. “Er is een vrijwilligersfunctie voor iedereen. Kijk naar uw passies en wat u leuk vindt om te doen.  

Wat ga jij doen? 

Tijdens de vrijwilligersbanenmarkt kunt u in gesprek of een indruk krijgen wat er allemaal te doen is in gemeente De Bilt. Wie zijn de mensen achter de maatschappelijke organisaties en hoe is de sfeer? Deze bijeenkomst biedt een uitgelezen kans om in een korte tijd veel organisaties, projecten en mensen te ontmoeten.  

De Vrijwilligersbanenmarkt wordt georganiseerd door de vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt.  

Meedoen? 

Last-minute beslissende organisaties kunnen zich nog tot 31 september aanmelden bij j.jurgens@mensdebilt.nl. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden en zijn van harte welkom.

Delen:

Nieuws

25 september 2018

Crea-markt op 3 oktober

Verkoop van brei- en haakwerk ten behoeve van het Ouderenfonds. Lees verder

24 september 2018

Mama Café De Bilt gaat op bezoek bij de dieren.

Mama Café De Bilt zal voortaan 1x per maand aanwezig zijn bij Kinderboerderij De Schaapskooi. We... Lees verder

24 september 2018

In Between Café De Bilt - Maandag 1 oktober 2018

Maandag 1 oktober 2018 van 8.45-11.45 uur is er weer een In Between Café De Bilt. Het netwerkcafé... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen