MENS Kom erbij

MENS Kom erbij

Van 27 september tot 6 oktober wordt er in het hele land aandacht geschonken aan de ‘week tegen eenzaamheid’. In gemeente De Bilt willen we het onderwerp ‘eenzaamheid’ op een positieve manier onder de aandacht brengen van alle inwoners. We willen het woord ‘eenzaam’ niet gebruiken. We buigen het om naar ‘kom erbij’.

Stap op iemand af

We willen de inwoners stimuleren om zelf af te stappen op een ander, om oog voor elkaar te hebben en met elkaar in gesprek te gaan. Daarbij richten we ons vooral op de omgeving van iemand die misschien wel eenzaam is/lijkt.

Festivalbandje

De komende periode geven we bestaande activiteiten in onze servicecentra extra aandacht. Ook organiseren we met andere organisaties allerlei activiteiten. Klik hier voor een overzicht.

We verspreiden een ‘festivalbandje’ waarmee men herkenbaar is voor de ander. Met dit armbandje geeft u aan dat u achter onze boodschap staat en dat u zelf actief wil bijdragen door met iemand in gesprek te gaan. Dus draag het bandje en doe mee.

Alle medewerkers van MENS DE Bilt zijn de komende tijd meer op straat te vinden en horen graag uw/jouw mening. Ideeën zijn altijd welkom, dus doe mee?

Delen:

Nieuws

11 oktober 2018

KUBUS vrijdag 19 oktober 2018

‘K U B U S’ is bedoeld voor (jong) volwassenen die graag nieuwe vrienden willen maken maar die... Lees verder

10 oktober 2018

Informatiebijeenkomst “De charme van het ouder worden”

Woensdagmiddag 24 oktober organiseert Steunpunt Mantelzorg een bijeenkomst vol informatie en... Lees verder

10 oktober 2018

Bijscholingscursus autorijden 29 oktober

Veilig uit en veilig thuis wil iedereen graag. Wat kun je er zelf aan doen om de autoritten... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen