MENS De Bilt gaat aan de slag met mijnkwaliteitvanleven.nl

Ook iets voor u?

Heeft u een chronische ziekte of beperking? Merkt u dat uw leven verandert doordat u ouder wordt? Of zorgt u als mantelzorger voor uw kind, partner, ander familielid of bekende? Met mijnkwaliteitvanleven.nl brengt u uw situatie in beeld.

Wat is mijnkwalititeitvanleven.nl?

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het is bedoeld voor mensen met een chronische aandoening of beperking, ouderen, en mantelzorgers. U vult twee keer per jaar een online vragenlijst in. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie. Hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert. U ontvangt n.a.v. het invullen van de vragenlijst een persoonlijk overzicht.

Wat levert het op?

Voor mensen met een ondersteunings- of hulpvraag geeft het inzicht in uw eigen leven en gezondheid, en is het bijvoorbeeld een hulpmiddel ter voorbereiding op een gesprek met een hulp- of zorgverlener. Daarnaast draagt het bij aan landelijk onderzoek naar de gevolgen van veranderingen in de zorg. Voor ons als MENS De Bilt kan het een handvat bieden om in gesprek te gaan over ervaren kwaliteit van leven. Daarnaast biedt het kwantitatieve informatie op basis waarvan we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Meedoen of meer weten?

Voor u levert meedoen inzicht op in uw eigen situatie. En hoe meer mensen in gemeente De Bilt meedoen, hoe meer informatie het ons geeft om lokaal zorg en ondersteuning te kunnen verbeteren. Doet u ook mee? Kijk op mijnkwaliteitvanleven.nl voor meer informatie of aanmelding.  Lukt het niet om zelf de vragenlijst online in te vullen? Vraag dan iemand in uw omgeving u te helpen of neem contact op met MENS De Bilt. 

Delen:

Nieuws

22 februari 2018

Informatief Huisbezoek nu voor 80- en 85-jarigen

MENS De Bilt zoekt nieuwe vrijwilligers voor het team 'Informatief Huisbezoek'. Ouderen worden... Lees verder

21 februari 2018

Zijn mannen nodig?

Column Evelien Ribbens, directeur MENS De Bilt. Gepubliceerd in de Biltsche Courant op 21... Lees verder

20 februari 2018

Meepraten in het Mantelzorg-Panel

Steunpunt Mantelzorg wil graag in contact komen met mantelzorgers die mee willen denken en praten... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen