MENS De Bilt gaat aan de slag met mijnkwaliteitvanleven.nl

Ook iets voor u?

Heeft u een chronische ziekte of beperking? Merkt u dat uw leven verandert doordat u ouder wordt? Of zorgt u als mantelzorger voor uw kind, partner, ander familielid of bekende? Met mijnkwaliteitvanleven.nl brengt u uw situatie in beeld.

Wat is mijnkwalititeitvanleven.nl?

Mijnkwaliteitvanleven.nl is een landelijk initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Het is bedoeld voor mensen met een chronische aandoening of beperking, ouderen, en mantelzorgers. U vult twee keer per jaar een online vragenlijst in. De vragen gaan over uw persoonlijke situatie. Hoe u uw gezondheid ervaart en hoe u de zorg en leefomgeving waardeert. U ontvangt n.a.v. het invullen van de vragenlijst een persoonlijk overzicht.

Wat levert het op?

Voor mensen met een ondersteunings- of hulpvraag geeft het inzicht in uw eigen leven en gezondheid, en is het bijvoorbeeld een hulpmiddel ter voorbereiding op een gesprek met een hulp- of zorgverlener. Daarnaast draagt het bij aan landelijk onderzoek naar de gevolgen van veranderingen in de zorg. Voor ons als MENS De Bilt kan het een handvat bieden om in gesprek te gaan over ervaren kwaliteit van leven. Daarnaast biedt het kwantitatieve informatie op basis waarvan we onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Meedoen of meer weten?

Voor u levert meedoen inzicht op in uw eigen situatie. En hoe meer mensen in gemeente De Bilt meedoen, hoe meer informatie het ons geeft om lokaal zorg en ondersteuning te kunnen verbeteren. Doet u ook mee? Kijk op mijnkwaliteitvanleven.nl voor meer informatie of aanmelding.  Lukt het niet om zelf de vragenlijst online in te vullen? Vraag dan iemand in uw omgeving u te helpen of neem contact op met MENS De Bilt. 

Delen:

Nieuws

25 mei 2018

De Cliëntenraad zoekt cliënten voor Raad

De leden van de Cliëntenraad zijn op zoek naar cliënten uit de gemeente De Bilt, die een... Lees verder

24 mei 2018

Avontuurlijke Nederlandse les op het Landgoed Beerschoten

Parallel lopend aan het schooljaar wordt door MENS De Bilt Nederlandse les aangeboden aan... Lees verder

18 mei 2018

Samen tegen Eenzaamheid De Bilt

Het is bijna een jaar geleden dat de conferentie 'Samen tegen Eenzaamheid' plaatsvond in het... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen