BoodschappenPlusBus - Boodschappen en uitjes

Samen boodschappen doen, genieten van een lunch of een gezellig dagje uit naar een museum?

Dat kan met de BoodschappenPlusBus. De Bus is bedoeld voor alle mensen uit gemeente De Bilt die niet meer in staat zijn om zelfstandig boodschappen te doen of mee te gaan met een uitje. Tevens is de Bus een goede manier om mensen te ontmoeten en de gezelligheid te ervaren van gezamenlijk iets leuks doen.

Elke maand is er een programma met aanbod van boodschappenritten, winkelen en uitjes. Daarin kunt u ook het tijdstip en de kosten lezen. Als u interesse heeft om mee te gaan kunt zich aanmelden door de bellen. Betalen voor het uitje doet u op de dag zelf, in de Bus bij de vrijwilliger. Dit kan contant maar er is ook mogelijkheid om te pinnen.

Er gaat altijd een chauffeur en een begeleider mee. Dit zijn vrijwilligers. Zij zullen samen hulp bieden, daar waar u het nodig heeft. Eventueel helpen bij instappen van de Bus, het tillen van boodschappen, kopje koffie halen, betalingen doen etc. U wordt thuis gehaald en ook weer teruggebracht.

Heeft u vragen of een leuke tip voor een uitje, wilt u het programma ontvangen (onze voorkeur gaat uit via de mail) of opgeven voor een rit,  u kunt ons bereiken via: