Sociale kaart

Op deze Sociale kaart kunt u (een deel van de) organisaties vinden die actief zijn in de gemeente De Bilt op het gebied van Wonen, Welzijn en Zorg.
 
U vindt hier organisaties die gratis of voor slecht een klein bedrag diensten aanbieden en organisaties die diensten aanbieden waar u voor moet betalen. Let u dus op bij de aanbieder welke financiële bijdrage u moet betalen.
 
Onderstaande organisaties hebben zelf aangegeven op onze Sociale kaart te willen staan en zijn zelf verantwoordelijk voor goed werkende links. Mocht u een niet werkende link tegenkomen dan kunt u dit melden via communicatie@mensdebilt.nl.
 

Kunt u uw gewenste informatie niet vinden? Neem contact op met onze sociaal werkers in het Servicecentrum. Zij denken graag met u mee. Servicecentrum De Bilt: 030-7440595 en Servicecentrum Maartensdijk 0346-214161.

Wilt u als organisatie een vermelding op onze Sociale kaart dan kunt u een mail sturen aan communicatie@mensdebilt.nl met vermelding onder welke rubriek u wilt staan en het gewenste linkje.