Zorgprofessionals welkom voor Kennis-Tea over Mantelzorg

19/09/2022 - Professionals van zorg- en welzijnsorganisaties in gemeente De Bilt zijn dinsdag 18 oktober welkom voor een Kennis-Tea bij Steunpunt Mantelzorg De Bilt. Tijdens dit inspirerende ontmoetingsmoment staat kennisoverdracht rondom de ondersteuning van mantelzorgers centraal. Zorgprofessionals kunnen met elkaar in gesprek en krijgen aangereikt waar de mantelzorger mee geholpen kan zijn en naar wie zij de mantelzorger kunnen verwijzen.

Op verzoek 

Steunpunt Mantelzorg De Bilt organiseert de KennisTea op verzoek van de zorgprofessionals die in juni deelnamen aan het Grote Mantelzorg Gesprek. Daar gaven velen van hen aan dat er behoefte is om elkaar meer en beter te vinden om zo de mantelzorger nog beter van dienst te zijn. Daarom worden nu alle professionals in zorg en welzijn uit gemeente De Bilt uitgenodigd om deel te nemen. 

Wat brengt het? 

Bij nagenoeg elke cliënt, patiënt of klant die een zorgprofessional ontmoet, is een mantelzorger betrokken. En hoewel de professional er in de eerste plaats is voor de zorgvrager, heeft de mantelzorger vaak ook zorg en aandacht nodig. Daarom brengen de consulenten van Steunpunt Mantelzorg tijdens de KennisTea scherp in beeld waar de mantelzorger mee geholpen kan zijn en naar wie de zorgprofessional kan verwijzen. 

Praktische informatie  

Datum: dinsdag 18 oktober 
Tijd: van 15.30 tot circa 17:00 uur 
Locatie: Henrica van Erpweg 2, 3732 BG De Bilt 
Aanmelden kan via dit formulier.
Deelname is gratis.

Delen:

Nieuws

29 september 2022

Tieners, Gamen en Social Media

Interactieve lezing voor ouders: Tieners, Gamen en Social Media. lees verder

26 september 2022

Nieuwe training Sterk in Mantelzorg gaat van start

Steunpunt Mantelzorg De Bilt start op donderdagochtend 6... lees verder

19 september 2022

Zorgprofessionals welkom voor Kennis-Tea over Mantelzorg

Professionals van zorg- en welzijnsorganisaties in gemeente De... lees verder