We zijn door bij het Appeltje van Oranje - Bedankt voor het stemmen!

30/01/2019 - Yes, wij zijn doorrr!
Ruim 160 organisaties hadden zich aangemeld voor de prestigieuze prijs van het Oranjefonds: Het Appeltje van Oranje. Dé prijs voor sociale projecten die een groot verschil maken voor mensen in de samenleving.

Veertig organisaties waren genomineerd, waaronder MENS De Bilt! Voorafgaand aan de finaledag op 24 januari jl.  kon er gestemd worden.

Iedereen die op ons project heeft gestemd willen wij hartelijk bedanken!

 

Op 24 januari was de finaledag: de genomineerde organisaties mochten pitchen voor een jury.  Zo ook MENS De Bilt. Wat een spanning, wat veel mooie projecten, wat een ‘concurrentie’. Er konden maar 10 projecten door naar de eindronde. En wij zijn door!

De jury was erg onder de indruk van ons mooie project “STERK door Vrijwilligerswerk” waarbij we mensen met geheugenklachten en psychische kwetsbaarheid weer mee kunnen laten doen in de samenleving middels vrijwilligerswerk! Meedoen en Samen dat is waar MENS De Bilt voor staat!  Eind mei wordt door Koningin Maxima op Paleis Noordeinde bekend gemaakt wie heeft gewonnen. Op naar Den Haag!

Voor meer informatie over het project of als u iemand wilt mee laten doen, kunt u contact opnemen met Maaike Drok of Astrid Kloosterziel, sterkdoorvrijwilligerswerk@mensdebilt.nl

Delen:

Nieuws

15 februari 2019

Meer leren doen met minder geld - Start nieuwe budgetkring

Op 7 maart start een nieuwe budgetkring in De Bilt, op donderdagmorgen van 10.00 - 12.30 uur bij... Lees verder

14 februari 2019

Buurtsport in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie gaan we gewoon door met buiten bewegen! Lees verder

13 februari 2019

Stilstaan bij jezelf: Mindful Ouderschap

Workshop voor ouders die met aandacht willen opvoeden. Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen