Tennis voor mindervaliden… het kan bij HELIOS!

15/10/2020 - Oók zin om een balletje te slaan, maar ben je (fysiek) beperkt(er) valide? Bij de tennisvereniging HELIOS in Bilthoven (Kees Boekelaan 8a) ben je van harte welkom om lekker buiten te tennissen!

Ons clubhuis en onze (gravel)banen zijn rolstoeltoegankelijk. En onze tennisschool UTO kan je zelfs lesgeven. Tennisvereniging HELIOS is een club waar goed getennist wordt maar waar ook gezelligheid en sociaal contact centraal staan. Het tennispark is heerlijk gelegen in het groen en zo voelt het bijna als vakantie als je aan het tennissen bent of op het terras zit.

HELIOS hecht veel waarde aan gezondheid en dus hebben we de Corona maatregelen streng doorgevoerd, maar op dit moment (1 oktober 2020) kunnen we gewoon tennissen (alleen de kantine is gesloten).

Wil jij je opgeven voor een uurtje tennissen? Wij hebben baanuren voor je beschikbaar. Neem maar contact met ons op, zie het e-mailadres hieronder. En ben je alleen, geeft niks, wij zorgen wel voor een leuke tegenstander!

Als je komt kennismaken kost je dat niks en krijg je van ons nog een kopje koffie of thee ook. Als je daarna nóg een paar keer wilt komen tennissen, betaal je maar een paar euro per keer. Daarna kijken we wel of je het leuk vindt om te blijven en misschien zijn er inmiddels wel meer leuke mensen die met je mee willen doen.

Dus ben je (fysiek) beperkt(er) valide en vind je het leuk om te tennissen, kom gerust langs bij HELIOS! Je bent van harte welkom!

Contactpersonen:
Leendert van Bree en Mirjam Janssen, TKHC Helios, en Maikel Rijdes, Buurtsportcoach MENS De Bilt. E-mail HELIOS: info@helios-bilthoven.nl (Marieke Emmelot)

Delen:

Nieuws

22 oktober 2020

De Kroeg 5 jaar!

De Kroeg is een maandelijkse gezellige avond voor mensen met... lees verder

22 oktober 2020

MENS De Bilt en corona

lees verder

21 oktober 2020

Het is weer tijd voor de Mantelzorgwaardering

Vanaf 10 november, de Dag van de Mantelzorg, krijgen... lees verder

Nieuwsbrief MENS De Bilt

Nieuwsbrief

* verplicht invullen.