Start Mantelzorgspreekuur in gemeente De Bilt

15/08/2019 - Steunpunt Mantelzorg start vanaf eind augustus wekelijks een Mantelzorgspreekuur in het Gezondheidscentrum De Bilt. Mantelzorgers zitten vaak met veel vragen over regelingen, vergoedingen en over het aanvragen van zorgvoorzieningen. Voor vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en inkomen zijn mantelzorgers van harte welkom tijdens het inloopspreekuur.

Elke woensdagmorgen van 08.30 - 10.00 uur (vanaf 21 augustus) kunnen mantelzorgers terecht voor advies en ondersteuning bij Jaco te Morsche,  mantelzorgmakelaar bij Steunpunt Mantelzorg.

Het inloopspreekuur wordt gehouden in het kantoor van Steunpunt Mantelzorg in het Gezondheidscentrum De Bilt, Henrica van Erpweg 2. U kunt gerust binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Tijdens het spreekuur neemt de mantelzorgmakelaar de tijd om uw vragen samen met u door te nemen en worden deze zo mogelijk ter plekke beantwoord. Als het nodig is kan er ook een vervolg huisbezoek worden gepland om nader in te gaan op uw persoonlijke situatie of om samen in actie te komen.

De Mantelzorgmakelaar is ook telefonisch te bereiken via telefoonnummer 030-7 27 15 56 of per mail: mantelzorg@mensdebilt.nl

Delen:

Nieuws

17 september 2019

Spaanse Gezelligheid

Vanaf dinsdag 1 oktober organiseren we in het servicecentrum Maartensdijk een aantal weken achter... Lees verder

16 september 2019

Inspiratie workshop Ont-moeten

Moet jij ook zoveel?  Stel je vaak onrealistische eisen aan jezelf?  Lijkt alles even belangrijk... Lees verder

13 september 2019

Veerkracht bij je kind

Ontmoeten en voorlezen Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief MENS De Bilt

* verplicht invullen