Start Mantelzorgspreekuur in gemeente De Bilt

15/08/2019 - Steunpunt Mantelzorg start vanaf eind augustus wekelijks een Mantelzorgspreekuur in het Gezondheidscentrum De Bilt. Mantelzorgers zitten vaak met veel vragen over regelingen, vergoedingen en over het aanvragen van zorgvoorzieningen. Voor vragen op het gebied van zorg, welzijn, wonen en inkomen zijn mantelzorgers van harte welkom tijdens het inloopspreekuur.

Elke woensdagmorgen van 08.30 - 10.00 uur (vanaf 21 augustus) kunnen mantelzorgers terecht voor advies en ondersteuning bij Jaco te Morsche,  mantelzorgmakelaar bij Steunpunt Mantelzorg.

Het inloopspreekuur wordt gehouden in het kantoor van Steunpunt Mantelzorg in het Gezondheidscentrum De Bilt, Henrica van Erpweg 2. U kunt gerust binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Tijdens het spreekuur neemt de mantelzorgmakelaar de tijd om uw vragen samen met u door te nemen en worden deze zo mogelijk ter plekke beantwoord. Als het nodig is kan er ook een vervolg huisbezoek worden gepland om nader in te gaan op uw persoonlijke situatie of om samen in actie te komen.

De Mantelzorgmakelaar is ook telefonisch te bereiken via telefoonnummer 030-7 27 15 56 of per mail: mantelzorg@mensdebilt.nl

Delen:

Nieuws

25 februari 2020

Aan het werk met jouw parachute

Sinds de zomer van 2019 zijn er ook Walk&Talk bijeenkomsten in... lees verder

24 februari 2020

Mantelzorg Vitaal 2020

Na het succes van vorig jaar gaat het gratis... lees verder

21 februari 2020

NLdoet 13 en 14 maart: doet u mee?

Kies een leuke klus bij u in de buurt! lees verder

Nieuwsbrief MENS De Bilt

Nieuwsbrief

* verplicht invullen.