Start campagne ‘Hallo Buur’

20/04/2017 - Afgelopen 12 april is het startsein gegeven voor de campagne ‘Hallo Buur’ van het Platform Respectvol Samenleven De Bilt. MENS De Bilt, lid van dit Platform, draagt actief bij aan en ondersteunt deze campagne van harte.

We kijken terug op een geslaagde avond, met verrassingen, veel inspiratie, nieuwe contacten en humor. Klik hier voor een sfeerimpressie van de avond door Hans Lebbe.

Deze campagne kan alleen slagen als deze omarmd wordt door zo veel mogelijk mensen in gemeente De Bilt. Wat kunt u doen?

  1. Vanaf eind april verschijnt er elke twee weken een column in de Vierklank met een mooi voorbeeld van een buurtinitiatief in de gemeente. Wilt u dat uw initiatief in deze column in de schijnwerper staat? Laat het dan weten!
  2. We hebben gratis ansichtkaarten ‘Hallo Buur’ voor u beschikbaar. Een leuke, laagdrempelige manier om contacten in de buurt te leggen. Het doel is om daar iedereen in de gemeente mee te bereiken. Helpt u mee om deze breed te verspreiden? Bijvoorbeeld in uw straat of buurt, of als er vanuit uw organisatie, winkel of bedrijf toch al een mailing uit gaat, of via de leerlingen van uw school, of anders. U kunt ze op werkdagen ophalen bij het Servicecentrum in De Bilt (Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1 in De Bilt). Bent u niet in de gelegenheid om langs het servicecentrum te komen, stuur ons dan een mail (a.meeuws@mensdebilt.nl) en dan zorgen wij dat ze bij u afgeleverd worden.
  3. Mail uw initiatief of foto naar hallobuur@respectvoldebilt.nl, en zie deze terug op de website van het Platform Respectvol Samenleven De Bilt
  4. Heeft u een idee dat u graag wilt realiseren in uw buurt, maar u weet niet waar te beginnen? Neem dan contact op met sociaal werkers Melanie Engeldal (m.engeldal@mensdebilt.nl) of Mirjam Valkenburg (m.valkenburg@mensdebilt.nl). Zij kunnen u op weg helpen.
  5. Heeft u een goed idee in het kader van deze campagne? Ook dan horen we graag.

Laten we samen zorgen voor veel micro-momentjes van geluk!

 

Delen:

Nieuws

25 september 2018

Crea-markt op 3 oktober

Verkoop van brei- en haakwerk ten behoeve van het Ouderenfonds. Lees verder

24 september 2018

Mama Café De Bilt gaat op bezoek bij de dieren.

Mama Café De Bilt zal voortaan 1x per maand aanwezig zijn bij Kinderboerderij De Schaapskooi. We... Lees verder

24 september 2018

In Between Café De Bilt - Maandag 1 oktober 2018

Maandag 1 oktober 2018 van 8.45-11.45 uur is er weer een In Between Café De Bilt. Het netwerkcafé... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen