Start campagne ‘Hallo Buur’

20/04/2017 - Afgelopen 12 april is het startsein gegeven voor de campagne ‘Hallo Buur’ van het Platform Respectvol Samenleven De Bilt. MENS De Bilt, lid van dit Platform, draagt actief bij aan en ondersteunt deze campagne van harte.

We kijken terug op een geslaagde avond, met verrassingen, veel inspiratie, nieuwe contacten en humor. Klik hier voor een sfeerimpressie van de avond door Hans Lebbe.

Deze campagne kan alleen slagen als deze omarmd wordt door zo veel mogelijk mensen in gemeente De Bilt. Wat kunt u doen?

  1. Vanaf eind april verschijnt er elke twee weken een column in de Vierklank met een mooi voorbeeld van een buurtinitiatief in de gemeente. Wilt u dat uw initiatief in deze column in de schijnwerper staat? Laat het dan weten!
  2. We hebben gratis ansichtkaarten ‘Hallo Buur’ voor u beschikbaar. Een leuke, laagdrempelige manier om contacten in de buurt te leggen. Het doel is om daar iedereen in de gemeente mee te bereiken. Helpt u mee om deze breed te verspreiden? Bijvoorbeeld in uw straat of buurt, of als er vanuit uw organisatie, winkel of bedrijf toch al een mailing uit gaat, of via de leerlingen van uw school, of anders. U kunt ze op werkdagen ophalen bij het Servicecentrum in De Bilt (Prof. Dr. P.J.W. Debijeweg 1 in De Bilt). Bent u niet in de gelegenheid om langs het servicecentrum te komen, stuur ons dan een mail (a.meeuws@mensdebilt.nl) en dan zorgen wij dat ze bij u afgeleverd worden.
  3. Mail uw initiatief of foto naar hallobuur@respectvoldebilt.nl, en zie deze terug op de website van het Platform Respectvol Samenleven De Bilt
  4. Heeft u een idee dat u graag wilt realiseren in uw buurt, maar u weet niet waar te beginnen? Neem dan contact op met sociaal werkers Melanie Engeldal (m.engeldal@mensdebilt.nl) of Mirjam Valkenburg (m.valkenburg@mensdebilt.nl). Zij kunnen u op weg helpen.
  5. Heeft u een goed idee in het kader van deze campagne? Ook dan horen we graag.

Laten we samen zorgen voor veel micro-momentjes van geluk!

 

Delen:

Nieuws

25 juni 2018

In Between Café De Bilt - Maandag 2 juli 2018

Maandag 2 juli 2018 van 09.30-11.30 uur is er weer een In Between Café De Bilt. Het netwerkcafé... Lees verder

21 juni 2018

Vacature Medewerker Frontoffice Sociaal Team M/V

Binnen het Sociaal Team van MENS De Bilt is er een vacature voor Lees verder

18 juni 2018

Kom en lift je leven!

Wil je meer leren doen met minder geld? En ontdekken hoe je óók kunt genieten van genoeg? Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen