Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in De Bilt!

23/10/2017 - Alle 3500 basisschoolkinderen uit de gemeente De Bilt ontvangen deze week het eerste Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje. Deze gids staat boordevol sportieve en creatieve activiteiten waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met sport en cultuur in de gemeente.

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op laagdrempelige en toegankelijke wijze kennis met een activiteit of club. Een erg leuk concept om kinderen hun talenten te laten ontdekken. Vanaf 27 oktober kan er worden ingeschreven via www.sjorssportief.nl.

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea’s 

Kinderen uit de gemeente De Bilt maken kennis met meer dan 50 activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan atletiek, badminton, dansen, freerunning, lasergamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook aan de creatieve leerlingen is gedacht: muziek maken, tekenen en schilderen, koken, chocoladeletters maken en knutselen. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Het hele jaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor en deelnemen aan activiteiten. 

Bewezen formule 

Kinderen laagdrempelig verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sportbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente De Bilt hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 70 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen uiteindelijk om structureel lid te worden. 

Meer informatie 

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Kick-off project Sjors Sportief & Sjors Creatief

Woensdag 25 oktober 2017 om 11.00 uur zal er een kick-off zijn van het nieuwe project Sjors Sportief & Sjors Creatief.
Deze kick-off zal plaatsvinden op Basisschool Wereldwijs, Planetenplein 2 Bilthoven. 

Delen:

Nieuws

17 december 2018

Fit Sterk en Energiek les voor 60+

Wil je wat meer energie hebben? Zou je wat sterker willen zijn? Meer willen kunnen vertrouwen op... Lees verder

14 december 2018

Steunpunt Vluchtelingen feliciteert Samen Oplopen

Samen Oplopen, een project van MENS De Bilt krijgt subsidie van het Oranjefonds. Lees verder

13 december 2018

Vacature Medewerker Frontoffice Sociaal Team, 32 uur per week

Het Sociaal Team is een onderdeel van MENS. Bij het team kunnen inwoners van de gemeente De Bilt... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen