Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in De Bilt!

23/10/2017 - Alle 3500 basisschoolkinderen uit de gemeente De Bilt ontvangen deze week het eerste Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje. Deze gids staat boordevol sportieve en creatieve activiteiten waaraan leerlingen kunnen deelnemen om kennis te maken met sport en cultuur in de gemeente.

Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op laagdrempelige en toegankelijke wijze kennis met een activiteit of club. Een erg leuk concept om kinderen hun talenten te laten ontdekken. Vanaf 27 oktober kan er worden ingeschreven via www.sjorssportief.nl.

Voldoende keus voor sportievelingen en crea-bea’s 

Kinderen uit de gemeente De Bilt maken kennis met meer dan 50 activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan atletiek, badminton, dansen, freerunning, lasergamen, tafeltennis, scouting en tennis. Ook aan de creatieve leerlingen is gedacht: muziek maken, tekenen en schilderen, koken, chocoladeletters maken en knutselen. Kortom keus genoeg! Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. Het hele jaar door kunnen kinderen zich inschrijven voor en deelnemen aan activiteiten. 

Bewezen formule 

Kinderen laagdrempelig verbinden aan sport en cultuur is een van de speerpunten van het gemeentelijk sportbeleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn instrumenten die de gemeente De Bilt hiervoor inzet. Deze formule heeft zich inmiddels in meer dan 70 gemeenten bewezen. Het geeft ieder kind de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen uiteindelijk om structureel lid te worden. 

Meer informatie 

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl. Of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Kick-off project Sjors Sportief & Sjors Creatief

Woensdag 25 oktober om 11.00 uur zal er een kick-off zijn van het nieuwe project Sjors Sportief & Sjors Creatief.
Deze kick-off zal plaatsvinden op Basisschool Wereldwijs, Planetenplein 2 Bilthoven. 

Delen:

Nieuws

20 september 2018

Expositie Aukje Huisman

Opening Expositie “Potlood, puntenslijper en een kwastje” van Aukje Huisman in Servicecentrum... Lees verder

18 september 2018

Crea club voor kinderen (8-12 jaar)

Vanaf woensdag 3 oktober a.s. start deze nieuwe activiteit voor kinderen van 8 - 12 jaar. Lees verder

17 september 2018

Mama Lokaal met Pauline Oud

Op woensdagochtend 26 september van 10.00 – 11.30 uur komt kinderboekenschrijfster Pauline Oud... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen