Ontmoetingen na het verlies van een geliefd persoon

26/08/2019 - Annemarie Dix kwam in 2017 het vrijwilligersteam van de Bureaudienst van MENS De Bilt versterken. Het vrijwilligerswerk heeft haar de kans gegeven om een nieuwe start te kunnen maken in haar leven. Zij is inmiddels haar eigen uitvaartonderneming begonnen.

Annemarie heeft 20 jaar werkervaring in dit vak en heeft met haar kennis en expertise al vele families mogen begeleiden en organiseert nabestaandenwandelingen. Zij zou graag mensen met elkaar in contact willen brengen om samen van gedachten te wisselen en verhalen te delen over dit kwetsbare onderwerp.
Navraag bij Steunpunt Mantelzorg bevestigde de vraag of hier in gemeente De Bilt draagvlak voor zou zijn. Zo is het idee ontstaan om een Rouwcafé te starten bij MENS De Bilt.
 

Vanaf 4 september is elke 1e woensdagavond van de maand van 19.00 tot 20.30 uur gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de zaal van Servicecentrum De Bilt, Prof. Dr. P.J.W. Debeijweg 1, De Bilt.

Voor jong en oud staat de deur open en Annemarie is er om u te ontvangen.

Mochten er vragen zijn die zij niet kan beantwoorden dan zal zij de juiste persoon voor u opzoeken en als er behoefte is om een thema aan te snijden dan is dat uiteraard mogelijk.

Voor zowel het Rouwcafé als de nabestaandenwandelingen graag vooraf aanmelden bij Wilma van Poelgeest, sociaal werker, w.vanpoelgeest@mensdebilt.nl, 06-47296337 of rechtstreeks bij Annemarie Dix, annemarie@uitvaartzorgdix.nl, 06-83995299

Deelname is gratis.

Delen:

Nieuws

17 september 2019

Spaanse Gezelligheid

Vanaf dinsdag 1 oktober organiseren we in het servicecentrum Maartensdijk een aantal weken achter... Lees verder

16 september 2019

Inspiratie workshop Ont-moeten

Moet jij ook zoveel?  Stel je vaak onrealistische eisen aan jezelf?  Lijkt alles even belangrijk... Lees verder

13 september 2019

Veerkracht bij je kind

Ontmoeten en voorlezen Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief MENS De Bilt

* verplicht invullen