Ontmoeten en activiteiten tijdens 3e helft bij SVM Maartensdijk

16/09/2020 - De Derde Helft in Maartensdijk is een samenwerking tussen omnivereniging SVM, MENS De Bilt, korfbalvereniging Tweemaal Zes en Fysiotherapie en Beweegcentrum Karstens en van der Meijden. Iedereen is van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met activiteiten.

Deze worden georganiseerd door vrijwilligers zoals bord- en kaartspelen, darten, Jeu de boules, walking football, korfbal, tennis, badminton, yoga, mindfulness en ook diverse workshops.

Tijdens De Derde Helft organiseren ouderen en clubs activiteiten in de sportkantine, waaraan zowel leden als niet-leden deel kunnen nemen. Op deze manier vergroot de club de maatschappelijke waarde en ervaren ouderen saamhorigheid binnen een sportvereniging, zonder per se een sport uit te oefenen. Op deze manier hebben zowel de vereniging als de ouderen profijt van De Derde Helft.

De opening van het project de derde helft bij SVM is op dinsdag 29 september om 10.00 uur, sportpark van Eck Dierrenriem 4 te Maartensdijk.

Aanmelden vooraf wordt op prijs gesteld.

Hans Nauta coördinator SVM de 3e helft
06-30728528

Delen:

Nieuws

24 september 2020

Walk & Talk: Hartintelligentie, je hart als coach

Maandag 5 oktober is de volgende Walk & Talk koffiepauze.... lees verder

24 september 2020

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

De vrijwilligerscentrale van MENS De Bilt staat voor u klaar. lees verder

17 september 2020

Mantelzorger: blijf gezond!

Gezond zijn: dat willen we allemaal! En zeker als mantelzorger... lees verder

Nieuwsbrief MENS De Bilt

Nieuwsbrief

* verplicht invullen.