Nieuwsbrief St. Leergeld Gemeente De Bilt juli 2021

15/07/2021 - In deze nieuwsbrief weer allerlei informatie over: Schoolspullenpassen; Zwemdiploma C halen (in 1 week); Andere tips om te doen deze vakantie; Sport of club na de vakantie (nu aanvraag doen); Leergeld gesloten in de zomervakantie

1. Schoolspullenpassen
We hebben nog schoolspullenpassen over. Dat is een kaartje met €50 erop waarmee je bij enkele grote winkelketens dingen kunt kopen die je op school nodig hebt zoals schriften, kaftpapier en pennen maar ook sportkleren. Ga je naar groep 7 of 8 van de basisschool of naar klas 1, 2 of 3 van het VO vraag hem aan! Hoe? Aanvraagformulier via onze website! Zolang de voorraad strekt, op is op.
 
2. Snelcursus Zwemdiploma C 
Heb je zwemdiploma A en B, dan kan je in 1 week je diploma C halen bij zwembad Brandenburg. Uw kind heeft 5x les in een week (9:00 - 11:30 u). Dat lijkt lang en zwaar maar er is ook tijd om gewoon lekker te spelen! 
 
3. Andere tips
De laatste week van de schoolvakantie organiseert het Kunstenhuis een week vol muziek, dans, musical etc. Kijk maar op de site, er is van alles te doen, voor allerlei leeftijden. https://kunstenhuis.nl/zomeractiviteiten/
De bibliotheek organiseert "Camping Idea": ontwerp een digitaal vliegtuig, duik in het boek badje of schuif aan bij het voorlees kampvuur. Voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 
Ponydagen Hollandsche Rading, stal de Vlierhof: 18-19-20 juli of 23-24-25 juli. Ook als je geen ervaring hebt. Pas op: als je via Leergeld op paardrijden zit vergoeden wij geen ponykamp! 
 
4. Doe nu vast de aanvraag voor seizoen 2021-2022
Weet u nu al dat uw kind na de schoolvakantie verder gaat met sport of les, en heeft u een bijdrage van Leergeld nodig? Doe nu alvast uw aanvraag. Dit geldt ook als uw kind doorgaat met een sport waarvoor hij/zij vorig jaar al een bijdrage van Stichting Leergeld heeft gekregen. Elk jaar graag opnieuw een aanvraag doen wilt u voor vergoeding in aanmerking komen! 
 
5. Leergeld gesloten tijdens de schoolvakantie
Tussen 19 juli - 27 aug is er geen inloop en geen telefonisch spreekuur! U kunt wel een mail sturen en aanvragen indienen. Wij geven zeker antwoord maar het kan wel langer duren. 
 
Stichting Leergeld De Bilt 
We houden digitaal spreekuur: gebruik het aanvraagformulier via de website of stuur ons een mail met uw vraag! 
Telefonisch spreekuur: dinsdag en donderdag van 11:00-12:00 u, tel: 06 12 70 37 37
Tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten en beantwoorden we uw email niet.

Delen:

Nieuws

15 juli 2021

Vacature klachtencommissie

Voor een nieuw op te richten klachtencommissie zijn wij op... lees verder

15 juli 2021

Special Obstacle Run 2021

De Special Obstacle Run is speciaal voor mensen met een... lees verder

6 juli 2021

De waarde van Mantelzorg in Nederland en in De Bilt

In de eerste plaats is mantelzorg natuurlijk vanzelfsprekend... lees verder