Markt Samen Leuke Dingen Doen zaterdag 24 augustus De Leijenburgh Bilthoven

13/08/2019 - In samenwerking met bewonerscommissie De Leijenburgh en woonstichting SSW organiseert MENS De Bilt deze maand de Markt Samen Leuke Dingen Doen in de Bilthovense wijk De Leijen.

Woont u in De Leijen en bent u op zoek naar iemand om samen iets leuks mee te gaan doen? Kom dan gezellig op zaterdagmiddag 24 augustus tussen 14.00-16.00 uur naar de mooie recreatieruimte van appartementengebouw De Leijenburgh, Van Heukelomlaan Bilthoven. Ook overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Bewoners van De Leijenburgh en medewerkers van MENS De Bilt ontvangen u met koffie/thee en wat lekkers en helpen u op weg. Als u deze middag iemand met dezelfde interesse vindt, maakt u wellicht gelijk een afspraak om bijvoorbeeld samen te gaan fietsen, koffie te drinken, naar jazzmuziek te luisteren, naar de schouwburg te gaan, jeu de boules te spelen, te biljarten, gitaar te spelen, een legpuzzel te maken of samen te fotograferen.

Mocht het deze middag niet lukken, dan kunt u een kaartje achterlaten met uw wensen en/of u komt nog eens langs bij een volgende Markt, elke maand op een andere locatie.

Meer informatie vindt u hier.

 

Delen:

Nieuws

21 oktober 2019

Jubileumconcert van Zang Veredelt

Tijdens het jubileumconcert van zondag 24 november a.s. neemt de verkorte uitvoering van de opera... Lees verder

18 oktober 2019

Baby en peuter yoga bij Mama Lokaal

Kom met je baby of peuter naar de yoga ochtend bij Mama Lokaal, voor beweging, ontspanning, zang... Lees verder

17 oktober 2019

Uitnodiging Meet-Up ‘Moeder aan de lijn’

Meld u snel aan voor deze speciale bijeenkomst! Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief MENS De Bilt

* verplicht invullen