Leer meer doen met minder

04/02/2019 - Wil je meer grip krijgen op je geld? En ondertussen ook iets leren over duurzaamheid en gezondheid? Kom dan naar een budgetkring en neem deel aan het Lift je leven programma. Zeker 1000 Nederlanders ontdekten de actieve en positieve aanpak van LIFT en ook in De Bilt draaiden meerdere kringen met succes. Eind januari sloten de zevende en de achtste groep hun programma af. Er is dus weer ruimte voor nieuwe deelnemers!

Pioniers

Voormalig wethouder Ebbe Rost van Tonningen nam deel aan budgetkring 7, die bij MENS De Bilt samenkwam. Aan eerdere kringen reikte hij het certificaat uit, nu ging hij zelf aan de bak. En met succes. ‘Wij kregen beter inzicht hoe wij ons eigen budget kunnen bijsturen en vonden ook de uitwisseling met elkaar over energiebesparing, consuminderen en nieuwe economie heel waardevol. We zijn pioniers op weg naar een nieuwe levensstijl,’ vertelt hij enthousiast tijdens de laatste bijeenkomst van zijn groep.

Budgetkringlied

Budgetkring 8 kwam vanaf oktober 2018 bijna elke donderdagochtend bij elkaar bij WVT. Ook deze groep ging aan de slag met het bijhouden van inkomsten en vooral ook uitgaven. ‘Ik weet nu waar ik aan toe ben, dat geeft rust,’ zegt een deelneemster die recent alleen kwam te staan. ‘Voor mij was de wekelijkse bijeenkomst een goede stok achter de deur om door te gaan met opruimen,’ laat een ander weten. Als dank voor de gastvrijheid zongen de deelnemers gezamenlijk het Budgetkringlied voor de medewerkers van WVT.

 

Meer weten?

In maart starten nieuwe budgetkringen in De Bilt. Deelname is gratis, inclusief een cursusmap. Meer weten of meedoen? Kijk dan op www.liftjeleven.nu of mail naar debilt@budgetkring.nl of bel naar Marieke van Nimwegen 06 4022 1683.

foto boven artikel: Budgetkring 7 ‘Pioniers voor een nieuwe levensstijl’

Delen:

Nieuws

15 februari 2019

Meer leren doen met minder geld - Start nieuwe budgetkring

Op 7 maart start een nieuwe budgetkring in De Bilt, op donderdagmorgen van 10.00 - 12.30 uur bij... Lees verder

14 februari 2019

Buurtsport in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie gaan we gewoon door met buiten bewegen! Lees verder

13 februari 2019

Stilstaan bij jezelf: Mindful Ouderschap

Workshop voor ouders die met aandacht willen opvoeden. Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen