Kunst en Cultuur, maar dan anders?

23/04/2019 - Deelnemers gezocht!

Ik (vrouw, prepensioen) ben op zoek naar mensen uit de Bilt/Bilthoven die een brede interesse hebben in kunst en cultuur, met als doel een kunstgroep te formeren. Deelname aan de kunstgroep is kosteloos.

Algemeen

De leden van de kunstgroep bepalen op toerbeurt welk onderwerp aan de orde komt en hierbij kan gebruik worden gemaakt van uiteenlopende (interactieve) werkvormen. Niets moet, veel kan! Uit de groep kunnen desgewenst subgroepen voortkomen rondom een bepaalde activiteit (bijvoorbeeld samen naar theater, film, concert ).

Kennismakingsbijeenkomst

Donderdag 23 mei om 14.00 uur in de bibliotheek van het Lichtruim. Dan maken we kennis met elkaar en met onze respectievelijke wensen/ideeën. Wij bepalen dan ook samen de werkvormen (discussiëren over een onderwerp, kunstenaar of kunststroming, samen bekijken van een DVD, tentoonstelling in museum of film in een filmhuis), de voorbereiding van een onderwerp (inlezen en samenvatten, eventueel met Powerpoint of Worddocument), de frequentie van de bijeenkomsten, huishoudelijke regels etc. Zowel Mens de Bilt als de bibliotheek in het Lichtruim hebben ruimte beschikbaar voor bijeenkomsten van de kunstgroep.

Belangstelling?

Meld je dan aan bij Elma Gilissen
06-10090105

Delen:

Nieuws

14 november 2019

Scheidingsspreekuur

Denkt u na over scheiden of gaat u scheiden? Dan kunt u iedere dinsdagochtend in de oneven weken... Lees verder

13 november 2019

Moving Maartensdijk 2020

Moving Maartensdijk is een evenement voor iedereen tussen de 4 en 99 jaar. Maatschappelijke... Lees verder

13 november 2019

Aapjeskooi in Bilthoven

Iedere woensdagochtend kun je samen met je dreumes of peuter komen gymmen in de gymzaal van de... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief MENS De Bilt

* verplicht invullen