Jongeren geven kleur aan De Voedselbank

20/09/2021 - Een groepje jongeren dat deelneemt aan het Project Launch Your Future heeft afgelopen zaterdag onder de bezielende leiding van docent Lourens, een mooie maatschappelijke creatieve bijdrage aan De Voedselbank in De Bilt geleverd. De buitenkant van De Voedselbank hebben zij aan de hand van een eigen ontwerp letterlijk kleur gegeven met graffiti! Een bijdrage met maatschappelijke impact. Een verrijking voor de Voedselbank en de wijk!

Launch Your Future is een project speciaal voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar die zich verder willen ontwikkelen en op innovatieve wijze willen ontdekken wat bij ze past.

Met een groep van maximaal tien jongeren gaan vakdocenten en jongerencoaches drie maanden lang met de jongeren aan de slag. Jongeren maken kennis met verschillende facetten van kunst, cultuur en beweging. Zoals bijvoorbeeld multimedia, muziek, beeldende kunst, dans, techniek, muziek, etc. Ze volgen trainingen en workshops en luisteren naar inspirerende sprekers. Dat doen ze in groepen, maar daarnaast krijgt de jongere ook individuele begeleiding.

Een ander onderdeel van het project is het doen van vrijwilligerswerk bij een culturele of maatschappelijke organisatie.

Op deze manier doen de deelnemers nuttige vaardigheden op en leren nieuwe mensen kennen. Het belangrijkste is dat de jongere ontdekt waar hij of zij blij van wordt en wat bij hem of haar past. Zo leren ze hun talenten kennen.

Deelname is gratis. Kijk hier voor meer informatie op.

Delen:

Nieuws

21 oktober 2021

Ommetje met Sam

Loopt u gezellig mee? lees verder

21 oktober 2021

MENS gesloten

lees verder

19 oktober 2021

Wandeling met Tjerk Oosterhuis

Op vrijdag 5 november 2021 een wandeling naar Bussum-zuid via... lees verder