Fit Sterk en Energiek les voor 60+

17/12/2018 - Wil je wat meer energie hebben? Zou je wat sterker willen zijn? Meer willen kunnen vertrouwen op je spieren? En in een leuke sfeer op lekkere muziek ook nog eens aan je conditie werken? Kom dan op vrijdagochtend om 9 uur naar de Fit Sterk en Energiek les voor 60+

We beginnen met een lekkere warming up, waarin we ook wat oefeningen doen voor armen en benen. Daarna dansen we 15-20 minuten voor de gewenste spier- en botversterking. Tenslotte doen we stretch- en ademhalingsoefeningen. Daarna drinken we samen een kopje koffie. De deelnemers zijn tussen de 70 en 86 jaar oud!

De les wordt begeleid door een docent die niet alleen een dansopleiding heeft maar ook een opleiding m.b.t. het menselijk lichaam. Daardoor krijg je gerichte adviezen over hoe je het best kan bewegen. Ook als je klachten hebt krijg je alternatieve bewegingen en oefeningen, zodat je de spieren die je wel kan gebruiken effectief traint. Er is ook fysiotherapeutische begeleiding.

Het is de bedoeling dat je echt effect merkt van de lessen in je dagelijkse leven. Daar werken we heel bewust aan. We proberen zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Niet alleen gericht op jouw lichaam, maar ook gericht op wat jij leuk vindt. Zo gebruiken we graag de muziek die jij leuk vindt, als dit geschikt is.

Kom lekker een keer meedoen dan kan je ervaren of het ook iets voor jou is! Laat je even weten dat je komt door een SMS of WhatsApp berichtje naar 06-24888978? Mocht je vragen hebben dan kan je ook bellen naar hetzelfde nummer!

Waar: Servicecentrum De Bilt, Prof. Dr. P.J.W, Debijeweg 1, De Bilt

Wanneer: Vrijdagochtend 9.00-10.00 uur    

Kosten: 18 lessen € 105,-. Het is mogelijk om je U-pas budget te gebruiken. 

Delen:

Nieuws

19 augustus 2019

Cursus tekenen/schilderen op woensdagavond

Er zijn weer een paar plaatsjes vrij in de groep tekenen/schilderen. Op 4 september start er een... Lees verder

15 augustus 2019

Start Mantelzorgspreekuur in gemeente De Bilt

Steunpunt Mantelzorg start vanaf eind augustus wekelijks een Mantelzorgspreekuur in het... Lees verder

29 juli 2019

Tentoonstelling en sprookjescafé

De gehele maand augustus is er een bijzondere tentoonstelling te zien in de Bibliotheek in... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief MENS De Bilt

* verplicht invullen