Fit Sterk en Energiek les voor 60+

17/12/2018 - Wil je wat meer energie hebben? Zou je wat sterker willen zijn? Meer willen kunnen vertrouwen op je spieren? En in een leuke sfeer op lekkere muziek ook nog eens aan je conditie werken? Kom dan op vrijdagochtend om 9 uur naar de Fit Sterk en Energiek les voor 60+

We beginnen met een lekkere warming up, waarin we ook wat oefeningen doen voor armen en benen. Daarna dansen we 15-20 minuten voor de gewenste spier- en botversterking. Tenslotte doen we stretch- en ademhalingsoefeningen. Daarna drinken we samen een kopje koffie. De deelnemers zijn tussen de 70 en 86 jaar oud!

De les wordt begeleid door een docent die niet alleen een dansopleiding heeft maar ook een opleiding m.b.t. het menselijk lichaam. Daardoor krijg je gerichte adviezen over hoe je het best kan bewegen. Ook als je klachten hebt krijg je alternatieve bewegingen en oefeningen, zodat je de spieren die je wel kan gebruiken effectief traint. Er is ook fysiotherapeutische begeleiding.

Het is de bedoeling dat je echt effect merkt van de lessen in je dagelijkse leven. Daar werken we heel bewust aan. We proberen zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Niet alleen gericht op jouw lichaam, maar ook gericht op wat jij leuk vindt. Zo gebruiken we graag de muziek die jij leuk vindt, als dit geschikt is.

Kom lekker een keer meedoen dan kan je ervaren of het ook iets voor jou is! Laat je even weten dat je komt door een SMS of WhatsApp berichtje naar 06-24888978? Mocht je vragen hebben dan kan je ook bellen naar hetzelfde nummer!

Waar: Servicecentrum De Bilt, Prof. Dr. P.J.W, Debijeweg 1, De Bilt

Wanneer: Vrijdagochtend 9.00-10.00 uur    

Kosten: 18 lessen € 105,-. Het is mogelijk om je U-pas budget te gebruiken. 

Delen:

Nieuws

15 februari 2019

Meer leren doen met minder geld - Start nieuwe budgetkring

Op 7 maart start een nieuwe budgetkring in De Bilt, op donderdagmorgen van 10.00 - 12.30 uur bij... Lees verder

14 februari 2019

Buurtsport in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie gaan we gewoon door met buiten bewegen! Lees verder

13 februari 2019

Stilstaan bij jezelf: Mindful Ouderschap

Workshop voor ouders die met aandacht willen opvoeden. Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen