Fit Sterk en Energiek les voor 60+

17/12/2018 - Wil je wat meer energie hebben? Zou je wat sterker willen zijn? Meer willen kunnen vertrouwen op je spieren? En in een leuke sfeer op lekkere muziek ook nog eens aan je conditie werken? Kom dan op vrijdagochtend om 9 uur naar de Fit Sterk en Energiek les voor 60+

We beginnen met een lekkere warming up, waarin we ook wat oefeningen doen voor armen en benen. Daarna dansen we 15-20 minuten voor de gewenste spier- en botversterking. Tenslotte doen we stretch- en ademhalingsoefeningen. Daarna drinken we samen een kopje koffie. De deelnemers zijn tussen de 70 en 86 jaar oud!

De les wordt begeleid door een docent die niet alleen een dansopleiding heeft maar ook een opleiding m.b.t. het menselijk lichaam. Daardoor krijg je gerichte adviezen over hoe je het best kan bewegen. Ook als je klachten hebt krijg je alternatieve bewegingen en oefeningen, zodat je de spieren die je wel kan gebruiken effectief traint. Er is ook fysiotherapeutische begeleiding.

Het is de bedoeling dat je echt effect merkt van de lessen in je dagelijkse leven. Daar werken we heel bewust aan. We proberen zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Niet alleen gericht op jouw lichaam, maar ook gericht op wat jij leuk vindt. Zo gebruiken we graag de muziek die jij leuk vindt, als dit geschikt is.

Kom lekker een keer meedoen dan kan je ervaren of het ook iets voor jou is! Laat je even weten dat je komt door een SMS of WhatsApp berichtje naar 06-24888978? Mocht je vragen hebben dan kan je ook bellen naar hetzelfde nummer!

Waar: Servicecentrum De Bilt, Prof. Dr. P.J.W, Debijeweg 1, De Bilt

Wanneer: Vrijdagochtend 9.00-10.00 uur    

Kosten: 18 lessen € 105,-. Het is mogelijk om je U-pas budget te gebruiken. 

Delen:

Nieuws

26 april 2019

Het gaat om uw vragen voordat u iets mankeert

De huisartsen en ouderen in gemeente De Bilt nodigen u van harte uit op dinsdag 14 mei 2019 voor... Lees verder

25 april 2019

Spaans voor kinderen

Ga je op vakantie naar Spanje? En wil je een beetje Spaans kunnen spreken? Dit is je kans! Lees verder

24 april 2019

KUBUS vrijdag 3 mei 2019

‘K U B U S’ is bedoeld voor (jong) volwassenen die graag nieuwe vrienden willen maken maar die... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen