Bijscholingscursus autorijden 29 oktober

10/10/2018 - Veilig uit en veilig thuis wil iedereen graag. Wat kun je er zelf aan doen om de autoritten veiliger te krijgen? Een onderwerp waarover al jaren wordt gesproken. Veelal wordt het gezocht in het bedenken van nog meer “snufjes” in de auto. Maar los je daarmee echt wat op?

Veilig Verkeer Nederland afdeling De Bilt biedt een praktische mogelijkheid om toch een beetje een bijdrage te leveren aan die veilige rit. Laten we eerlijk zijn, als je al jarenlang autorijdt, wordt er dikwijls niet meer bij stil gestaan hoe belangrijk het is de rijvaardigheid door oefening op peil te houden.

De auto verandert, de verkeersregels veranderen, het verkeersbeeld verandert en ook wij zelf veranderen. Daarom organiseert VVN De Bilt een bijscholingscursus die bestaat uit een theorie deel (40% van de verkeersregels zijn gewijzigd in de afgelopen tien jaar!), een workshop en rijden in je eigen auto. Vrijwillig deelnemen aan een bijscholingscursus is geen schande maar getuigt van verantwoordelijkheid. Maak gebruik van de mogelijkheid en geef je op, ook al denk je dat dit niet nodig is. Na afloop zul je overtuigd zijn van het feit dat je weer veel bewuster auto rijdt!

Waar

H.F. Witte Centrum, Henri Dunantplein 4, 3731 CL De Bilt

Wanneer

Maandag 29 oktober 2018. Wij nodigen je uit voor één van beide dagdelen: van 9.00 tot 12.15 uur of van 13.00 tot 16.15 uur.

Voorwaarden

Je woont in gemeente De Bilt en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B en je hebt voor je auto een WA- en een ongevallen-inzittenden-verzekering afgesloten.

Kosten

Je betaalt een eigen bijdrage van € 15. Na afloop ontvang je een naslagwerk en een bewijs van deelname.

Aanmelden

Je kan je tot uiterlijk zaterdag 20 oktober 2018 telefonisch of schriftelijk aanmelden door middel van het formulier. Klik hier voor het formulier. Geef daarbij duidelijk aan voor welk dagdeel je kiest. 

VVN, afdeling De Bilt
T.a.v. Enny Doornenbal-Boogaard
Leeuweriklaan 7, 3738 EM Maartensdijk
Telefoon 0346 – 212687 / 06 55108922

Delen:

Nieuws

26 april 2019

Het gaat om uw vragen voordat u iets mankeert

De huisartsen en ouderen in gemeente De Bilt nodigen u van harte uit op dinsdag 14 mei 2019 voor... Lees verder

25 april 2019

Spaans voor kinderen

Ga je op vakantie naar Spanje? En wil je een beetje Spaans kunnen spreken? Dit is je kans! Lees verder

24 april 2019

KUBUS vrijdag 3 mei 2019

‘K U B U S’ is bedoeld voor (jong) volwassenen die graag nieuwe vrienden willen maken maar die... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Inschrijven voor de nieuwsbrief

* verplicht invullen