Aftrap programma Fit voor Mantelzorg in Sportcity

28/03/2019 - Een splinternieuw gratis Vitaliteitsprogramma, exclusief voor mantelzorgers, gaat in De Bilt van start. Op dinsdag 16 april van 12.30 tot 14.30 uur is de feestelijke kick-off van Fit voor Mantelzorg in Sportcity. Onder het genot van een gezond hapje/drankje maakt u kennis met alle trainers en deelnemers en krijgt u een eerste training aangeboden in Sportcity. Voor dit programma werkt Steunpunt Mantelzorg samen met diverse sportaanbieders, trainers en de buurtsportcoaches van MENS De Bilt.

Beweging en gezonde voeding dragen bij aan een gezonde leefstijl. Maar ook regelmatig rust en ontspanning inbouwen kan helpen om meer ruimte te ervaren in de situatie als mantelzorger. In het programma Fit voor Mantelzorg werkt u onder professionele begeleiding in een groep aan het verbeteren van uw gezondheid en veerkracht. Deelnemende mantelzorgers maken in een programma van 5 weken kennis met verschillende activiteiten zoals yoga, fitness, teamsport, aquajoggen, bewegen op muziek en een workshop gezonde voeding.

In het programma krijgt u vanaf begin mei wekelijks een les aangeboden op verschillende sportlocaties in onze gemeente. Zo kunnen deelnemers ervaren welke beweeg- en sportactiviteit het beste bij hen past. Iedere deelnemer aan Fit voor Mantelzorg krijgt na afloop van het programma een advies op maat voor het vervolg.

Wilt u als mantelzorger tijd aan uzelf besteden, gezonder leven en ervaren welke sport bij u past? Kom dan naar de startbijeenkomst in Sportcity en schrijf u direct in voor het programma Fit voor Mantelzorg. Dit programma is een proef en er zijn daarom een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij voldoende belangstelling wordt Fit voor Mantelzorg herhaald, dus schrijf u vooral in!

Datum, tijd en locatie         

Dinsdag 16 april van 12.30 – 14.30 uur
Sportcity, Leijenseweg 123, Bilthoven
 

Aanmelden

Per mail, mantelzorg@mensdebilt.nl of tel. 030-727 15 56

Deelname is gratis

Delen:

Nieuws

19 september 2019

Markt Samen Leuke Dingen Doen voor het tweede jaar in Eetcafé BU!TEN

Ook dit jaar stellen Angelique en Rob van Meerten hun gezellige ruimte achterin eetcafé BU!TEN... Lees verder

18 september 2019

MENS zoekt mens tijdens Burendag 2019

Zaterdag 28 september 2019 is het de jaarlijkse Burendag. Een terugkerend feest dat u samen viert... Lees verder

18 september 2019

Beelden zeggen meer dan woorden

Dat was de gedachtegang van Evelien Ribbens, directeur van MENS De Bilt, toen ze in gang zette... Lees verder

Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwsbrief MENS De Bilt

* verplicht invullen