Actueel nieuws

Steunpunt Mantelzorg gaat erop uit

21/09/2021 - Om mensen die voor een naaste zorgen te informeren over wat Steunpunt Mantelzorg voor ze kan betekenen, gaan de mantelzorgconsulenten in de derde week van september erop uit. Steunpunt Mantelzorg...

Je kind op Voortgezet Onderwijs

21/09/2021 - Heeft jouw kind de draai al gevonden op school en met huiswerk maken? Hoe was dat voor je kind, de eerste periode in de brugklas. Wat betekende dat voor jou als ouder?

Nieuwe mensen ontmoeten tijdens bijv. een koffieconcert of een lunch? Wees welkom!

20/09/2021 - Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Door Corona is dit probleem nog eens verergerd.

Jongeren geven kleur aan De Voedselbank

20/09/2021 - Een groepje jongeren dat deelneemt aan het Project Launch Your Future heeft afgelopen zaterdag onder de bezielende leiding van docent Lourens, een mooie maatschappelijke creatieve bijdrage aan De...

Scheiden en Tieners

14/09/2021 - Online workshop Scheiden en Tieners - Hoe begeleid ik mijn tiener tijdens en na een scheiding? Een avond voor (bijna)gescheiden ouders met kinderen van 12-21 jaar.

Workshop Het Nieuwe Werven

13/09/2021 - In deze workshop verplaats je je in de nieuwe vrijwilliger en leer je de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. Vrijwilligers werven wordt weer leuk!

Golden Sports: Sport- en bewegingsactiviteiten in de buitenlucht voor 55+

30/08/2021 - We zijn verheugd u te kunnen informeren dat we met het concept van GoldenSports ook in Bilthoven gaan starten.

Nieuws

21 september 2021

Je kind op Voortgezet Onderwijs

Heeft jouw kind de draai al gevonden op school en met huiswerk... lees verder

21 september 2021

Steunpunt Mantelzorg gaat erop uit

Om mensen die voor een naaste zorgen te informeren over wat... lees verder

20 september 2021

Jongeren geven kleur aan De Voedselbank

Een groepje jongeren dat deelneemt aan het Project Launch Your... lees verder